Ο πολιτικός ξεπεσμός του πρώην παντοδύναμου Υπουργού

Ο πολιτικός ξεπεσμός του πρώην παντοδύναμου Υπουργού

Αντιπαράθεση είχαμε ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ με το γραφείο του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια με αφορμή ένα ατύχημα που έλαβε χώρα στις 10 Σεπτεμβρίου στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και στο οποίο τραυματίστηκε ένας από τους εργαζόμενους της Fraport.

Για το συμβάν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς και Χρήστος Γιαννούλης κατέθεσαν ερώτηση για το θέμα στη Βουλή, κάνοντας λόγο για «σοβαρό τραυματισμό» του εργαζόμενου και καθυστέρηση διερεύνησης του ατυχήματος, με το Υπουργείο Εξωτερικών να απαντά ότι «ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ενημερώθηκε για το περιστατικό που είχε προηγηθεί. Έδωσε εντολή να μεταβεί άμεσα στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» ο υπεύθυνος της προσωπικής του ασφάλειας και επικοινώνησε ο ίδιος με τον εργαζόμενο που τραυματίσθηκε, για να πληροφορηθεί την κατάσταση της υγεία του και ο εργαζόμενος τον ευχαρίστησε θερμά για το ενδιαφέρον του και τον ενημέρωσε ότι δεν τραυματίσθηκε σοβαρά».

Μπορεί η ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο Ν. Παππάς (παρέα με τον Χρήστο Γιαννούλη), να έχει αιτιολογική βάση. Δεν μένουμε όμως σε αυτό καθ΄ αυτό το γεγονός, αλλά στον πολιτικό ξεπεσμό του πρώην παντοδύναμου Υπουργού, Νίκου Παππά.

Άραγε θα μπορούσε να φανταστεί ο ίδιος ο κ. Παππάς, ότι θα φτάσει στο σημείο να μην καθορίζει τον τηλεοπτικό χάρτη της χώρας, να μην συνδέει την Ελλάδα με το διάστημα, να μην πηγαίνει να καθορίζει πολλά και ενδιαφέροντα στη Βενεζουέλα ή στην Αμερική και πλέον να ασχολείται με γεγονότα τέτοιου είδους και τέτοιου τεράστιου πολιτικού βεληνεκούς;

Αυτά έχει η πολιτική όμως, όταν σε λίγες μέρες ξεκινά το Ειδικό Δικαστήριο, στο οποίο ο Νίκος Παππάς θα δικαστεί για παράβαση καθήκοντος, ενώ ως Τομεάρχης Υποδομών εκτελεί το καθήκον του με τέτοιες παρεμβάσεις!