Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
30.3 C
Athens

Ο σασμός και ο υπουργός με τις αεροπλανικές κινήσεις!

Share

Σε επίπεδο μυθοπλασίας έχουμε το σασμό που προβάλλεται στον Alpha. Σε επίπεδο πραγματικότητας έχουμε το σασμό ανάμεσα στην Ηρώδου Αττικού και Mega, ΝΕΑ, ΒΗΜΑ, κλπ, με τις δύο πλευρές να βάζουν νερό στη …ρακί τους!

*Ως «Ιπτάμενη προσωπική πολιτική» μου χαρακτήρισαν διπλωμάτες τις κινήσεις του ΥΠΕΞ, Νίκου Δένδια, καθώς στη μία περίπτωση πήρε το αεροπλάνο και πήγε να φέρει στην Ελλάδα τον Τζιτζικώστα και στην άλλη περίπτωση πήρε το αεροπλάνο και έφυγε από την Τρίπολη της Λιβύης. Με δύο αεροπλανικές κινήσεις ανέβασε τις μετοχές του στο εσωτερικό της χώρας, με τη διαφορά ότι πέφτουν οι μετοχές του στο Εξωτερικό!

*Το ότι από τον ΣΥΡΙΖΑ έκλεισαν το ματάκι στην κίνηση Δένδια στη Λιβύη, είναι μέρος σχεδίου, ή απλά έχουν ένα …τικ;

*Πάντως για να γνωρίζετε, στην πιάτσα των διπλωματών χαρακτηρίζουν τον Ν. Δένδια ως τον «Υπουργό ταξιτζή», μετά την παράληψη Τζιτζικώστα.

*Κάτι δεν πάει καλά τον τελευταίο καιρό με τον Γιάννη Μαντζουράνη, ο οποίος αφού πρώτα το στρίβει για τις υποκλοπές και τους προστατευόμενους, στη συνέχεια αδειάζει όλο το ΣΥΡΙΖΑϊκό σύστημα με όσα είπε για τη Novartis. Όλα αυτά από τον υπεύθυνο Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, φίλο και Νομικό Σύμβουλο του Προέδρου Αλέξη, δικηγόρο του Ν. Παππά, δικηγόρο του Κ. Βαξεβάνη και πάει λέγοντας. Ή έχει χάσει τελικά τη μπάλα ένεκα φόρτου εργασίας ή υπάρχει κάποια συμφωνία κάτω – πολύ κάτω – από το τραπέζι.

*Ρωτώ για να μάθω. Αν έχω – λέμε τώρα – πολλά μαύρα στο χρώμα χρήματα και θέλω να τα βάλω σε off shore, να προτιμήσω τα κατεχόμενα στην Κύπρο ή τη Λιβερία στην Αφρική; Αν υπάρχει κάποιος που του δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσει και στα δύο σημεία, ας με ενημερώσει please, ποιο είναι καλύτερα!

*Βενεζουέλα – Τουρκία έχει ακόμα απευθείας σύνδεση για μεταφορές πολύτιμων αγαθών;

*Δύο κρίσιμα Σαββατοκύριακα έχει μπροστά του το Μαξίμου, μέχρι να φτάσει στις 2-3 Δεκεμβρίου, όπου στον «Αστέρα» της Βουλιαγμένης θα γίνει η Σύνοδος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), με τον Κυριάκο πρωταγωνιστή. Νομίζω ότι οι ημερομηνίες 19-20 (σήμερα και αύριο) και 26-27 Νοεμβρίου, θα είναι σχετικά πιο ήρεμες σε επίπεδο υποκλοπών, με μονόπατες βολές!

*Σχέδιο συντήρησης και απόσυρσης είναι σε εξέλιξη από τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έχει πολλές τρύπες, κυρίως στο ποδόσφαιρο.

*Εντυπωσιακό. Ενώ στο Κατάρ τρέχει τρελό χρήμα, ενώ έχουμε πάρτι – κανονικότατο πάρτι – συμφερόντων, ενώ για πρώτη φορά έχουμε Παγκόσμιο κύπελλο χειμώνα, δεν βλέπουμε σχεδόν τίποτα στα κανάλια και ειδικά στα δελτία ειδήσεων. Κάτι παίζει…

*Για «Πάτση-κες» αποκαλύψεις περί «Πάτση-κων» εικονικών τιμολογίων κουβεντιάζουν στις Σέρρες και πάνε και σκάνε πάνω σε βουλευτή… Σημειώνω ότι στις δικηγορικές εταιρείες δεν επιτρέπεται η προβολή μέσω διαφημιστικών μηνυμάτων στις τηλεοράσεις!

*Άνθρωπός μου βρέθηκε στο Σπίτι της Κύπρου στην παρουσίαση του βιβλίου «Καταγραφή» του Γιαννάκη Ομήρου, κατέγραψε με το κινητό του τη διακομματική σύνθεση με Ανδρουλάκη, Βούτση, Κακλμάνη, καθώς επίσης τον Κ. Λαλιώτη και μου τις έστειλε…

 

διαβάστε περισσότερα

Βόϊδι πήγε, αγελάδα γύρισε

0
Καλή σας ημέρα καλοί μου φίλοι. Τελευταία μέρα του Black Velvet για αυτή την σεζόν, οπότε είπα να αφήσω τη σάλτα και να περάσω...

Επικαιρότητα