Ο Τσίπρας, ο Νταλάρας, ο Καπουτζίδης και ο Δήμος Αθηναίων

Ο Τσίπρας, ο Νταλάρας, ο Καπουτζίδης και ο Δήμος Αθηναίων

Πρόσφατα δημοσιεύματα φέρνουν τον Αλέξη Τσίπρα να πλησιάζει τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Γιώργο Νταλάρα, για τον Δήμο της Αθήνας, έτσι ώστε να υπάρχει ένα  αντίβαρο – τουλάχιστον σε αναγνωρισιμότητα – απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη.

Επικοινωνήσαμε με την οικογένεια του κ. Νταλάρα και μας διέψευσαν κατηγορηματικά το ενδιαφέρον του για το Δήμο Αθηναίων, λέγοντας χαρακτηριστικά. «Δεν χρειάζεται ούτε καν να το διαψεύσουμε.  Δεν μπήκε ο Γιώργος στην πολιτική ούτε τις καλές εποχές, θα πάει τώρα; Ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο Νταλάρας και δεν έχει σκοπό να ενταχθεί σε κανέναν συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα».

Επικοινωνήσαμε επίσης με τον Γιώργο Καπουτζίδη, του θέσαμε το ερώτημα σχετικά με την υποψηφιότητά του και αφού χαμογέλασε μας είπε. «Δεν έχω, ούτε θα έχω καμία σχέση με την πολιτική. Δεν με αφορά»

Σε ότι αφορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον ΣΥΡΙΖΑ, ανοικτό είναι το θέμα του ηθοποιού Απόστολου Γκλέτσου, σχετικά με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, κάτι το οποίο συζητούν, αλλά δεν έχουν δώσει τα χέρια.

Υ.Γ. Συγκεκριμένοι άνθρωποι από την Κουμουνδούρου προσπαθούν να ρίξουν γέφυρες με τον Γαβριήλ Σακκελαρίδη, πάντα για τον Δήμο της Αθήνας.