Οι διαρροές συνεχίζονται και όλοι τρέχουν…

Οι διαρροές συνεχίζονται και όλοι τρέχουν…

Λαχανιασμένος ξεκίνησα να γράφω, γιατί τρέχω να προλάβω τις Κυβερνητικές αλλαγές στα ΦΕΚ για την πανδημία, όπου με τη σειρά της η Κυβέρνηση τρέχει πίσω από τις εξελίξεις, με αποτέλεσμα να μας έχει βγάλει έξω τη γλώσσα. Ξαποσταίνω και ξεκινώ…

*Ίσως στην Ηρώδου Αττικού χρειαστεί να παρέμβει η …ΕΥΔΑΠ, μετά τις συνεχείς διαρροές που υπάρχουν από το Μαξίμου, σχετικά με τις εκλογές και τον ανασχηματισμό. Σύμφωνα με την τελευταία διαρροή, οι εκλογές θα αργήσουν, όπως και ο ανασχηματισμός. Το ερώτημα όμως είναι τι θα προηγηθεί; Ο ανασχηματισμός ή οι εκλογές;

*Πανηγυρίζουν(!) στην Κουμουνδούρου, που ο Νίκος Παππάς οδεύει προς το Ειδικό Δικαστήριο, μόνο με την παράβαση καθήκοντος και δεν κουβαλά στην πλάτη του τη δωροδοκία. Κάτι μου λέει όμως, ότι αν συνεχίσουν οι κολλητοί του τον πόλεμο στη Μαρέβα, μπορεί να βγάλει λαβράκια ο ανακριτής.

*Μπέρδεμα στον Πειραιά με το ΚΙΝΑΛ και τους ανθρώπους του. Ο Λοβέρδος είναι βαμμένος Ολυμπιακός και οι σύνδεσμοι τον παίζουν. Οι εφημερίδες του Προέδρου του Ολυμπιακού (ΒΗΜΑ – ΤΑ ΝΕΑ) παίζουν Ανδρουλάκη – Λοβέρδο και αφήνουν επ΄ έξω τη Φώφη, η οποία όμως έχει καλή σχέση με τον Γιάννη Μώραλη τον Δήμαρχο του Πειραιά. Πολύ μπέρδεμα.

*Πολύ έγκαιρα σας είχα πει ότι ο Michel Χρυσοχοΐδης θα είναι υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας. Για ρωτήστε και τον Δήμαρχο του Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη. Κάτι παραπάνω θα ξέρει αυτός!

*Ένας από αυτούς που είπαν «όχι» στην παρουσία τους στη μάζωξη του Αλέξη στη Θεσσαλονίκη είναι ο Μάρκος Μπόλαρης. Σημειώνω ότι ήταν υπουργός επί ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα ενοχλημένος με τα πρωτοπαλίκαρα της Κίνησης Μελών.

*Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας συνέφαγαν με τον πρέσβη του Ισραήλ, μετά από παρέμβαση της Ευρωβουλευτίνας της ΝΔ, Μισέλ – Άννα Ασημακοπούλου. Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε τούτη τη ζωή.

*«Άλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη» τραγούδησε πριν από χρόνια ο μεγάλος Μητροπάνος, λες και ήξερε ότι χρόνια μετά, ο Καμίνης θα τραβήξει για Χίο και ο Στεφανής για Μυτιλήνη.

*Ζόρια Μητσοτάκη και Καραμανλή Γ΄ στη Θεσσαλονίκη, όπου σύμφωνα με δημοσκόπηση της εφημερίδας «Μακεδονία» το 62% θέλει κατασκευή του σταθμού του ΜΕΤΡΟ στη Βενιζέλου με τα αρχαία στη θέση τους και το 32% απόσπαση των αρχαιοτήτων!

*Πολλά σχόλια έχω ακούσει από Νεοδημοκρατικά στελέχη για τη διαρροή της οικογένειας σχετικά με την αποφοίτηση και το μέλλον της Δάφνης (Μητσοτάκη). «Από τη μία» μου λένε «έχουμε τα παιδιά μας που θα σπουδάσουν στην παιδεία που φτιάχνει η Κεραμέως (μπρρρρ) και από την άλλη μας ενημερώνουν ότι η κόρη του Πρωθυπουργού θα σπουδάσει στο πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ, το Yale». Καλή πορεία στο κορίτσι.

*Όταν στις προεκλογικές δημοσκοπήσεις στην Αλβανία έχεις πέσει πολύ έξω, τότε τι θα κάνεις στην Ελλάδα, ώστε να πείσεις τα πελατάκια;

*Αν διαρρέουν συνέχεια κάτι οι Τσιπρικοί της Κίνησης Μελών εις βάρος της Ομπρέλας, είναι η ατάκα «έχουν στρατηγική ήττας». Τα πρωτοπαλίκαρα της Κίνησης Μελών, όπου σταθούν και όπου βρεθούν λένε ότι Τσακαλώτος, Σκουρλέτης, Βούτσης, Φίλης και σια, θέλουν να χάσει ο Αλέξης!

*Ρε τι μπορεί να σου κάνει ένα ΑΦΜ. Όταν ένα ΑΦΜ μπορεί να λειτουργεί ως μπαλαντέρ, τότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί …οικογενειακά.

*Το φυσάνε και δεν κρυώνει στο επιτελείο της Γεννηματά, που βιάστηκαν να ανακοινώσουν την υποψηφιότητά της και έδωσαν καλή πάσα στο Λοβέρδο, ο οποίος έχει πάρει φόρα. (Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα και …). Ο Ανδρουλάκης, με την πάγια τακτική της υπομονής, άφησε να περάσει ο χρόνος, έφτασε η ώρα να εξαγγείλει την υποψηφιότητα του με συνέντευξη στο ΒΗΜΑ. Τίποτα δεν είναι τυχαίο!

*Μπήκα στη …Διαδικασία να κοιτώ προς το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ). Τη μία πέφτω πάνω σε εταιρεία Αντιδημάρχου μεγάλου Δήμου της Αττικής. Την άλλη σκουντουφλάω πάνω σε τρία (3) έργα αξίας 4.600.000. Πάω προς την άλλη πλευρά και συναντώ μια σύμβαση του 1.500.000 ευρώ. Λαβύρινθος κανονικός και θα επιμείνω στη Διαδικασία να συνεχίσω τη βόλτα μου!

 

Για να γνωρίζετε, το Black Velvet είναι στις οθόνες σας με αποκαλύψεις και σχόλια, δύο φορές την εβδομάδα (Δευτέρα και Πέμπτη)