Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
30.3 C
Athens

Οι διεκδικητές και ο Μακρόν του ΠΑΣΟΚ!

Share

Δεν πρόλαβαν να περάσουν δύο εικοσιτετράωρα από το βράδυ των εκλογών και ο πόλεμος στο ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε, πόλεμος ο οποίος όπως όλα δείχνουν είχε προαποφασιστεί και δημιουργήθηκε συνωστισμός από αυτούς που τρέχουν για να μην χάσουν τη σειρά τους.

Με στόχο την αμφισβήτηση Ανδρουλάκη και την επίσπευση των εκλογών για την Προεδρεία του ΠΑΣΟΚ, Γερουλάνος, Κωνσταντινόπουλος και Πάνας, αποφάσισαν να συμπλεύσουν πάνω σε αυτή την τακτική, χωρίς όμως να έχουν ως σύμμαχο τον Νίκο Παπανδρέου.

Η δημοσίευση του άρθρου του Νίκου Παπανδρέου δεν έχει καμία σχέση με τους υπολοίπους και σύμφωνα με το περιβάλλον του, δόθηκε στη δημοσιότητα μετά τις πιέσεις που δέχεται από πολίτες και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι θέλουν αλλαγές.

Το άρθρο πάντως του Νίκου Παπανδρέου γέννησε πολλά ερωτηματικά, καθώς συνδύασαν τον Νίκο με τον αδελφό του Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος θα δώσει το παρών τη Δευτέρα στο συνέδριο του νέου Ινστιτούτου του Αλέξη Τσίπρα. Όλες οι πληροφορίες πάντως καταλήγουν στο ότι δεν υπήρξε συνεννόηση ανάμεσα στα αδέλφια.

Η τράπουλα στο ΠΑΣΟΚ έχει ανακατευτεί και τα ονόματα που βγαίνουν στην επικαιρότητα ως επίδοξοι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ καθημερινά θα αυξάνονται, όπως αυτά των Παύλου Γερουλάνου, Μανώλη Χριστοδουλάκη, Χάρη Δούκα, Παύλου Χρηστίδη και από κοντά της Νάντιας Γιαννακοπούλου και του Μιχάλη Κατρίνη, με τον καθένα από αυτούς να φτιάχνει την τακτική του και να προετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας μέχρι την Κυριακή θα έχουμε αρκετές παρεμβάσεις από στελέχη του ΠΑΣΟΚ, είτε για να μπουν στη μάχη της διεκδίκησης της Προεδρίας, είτε από άλλα στελέχη για να δείξουν την προτίμησή τους!

Από την πλευρά της η Χαριλάου Τρικούπη ετοιμάζει την άμυνά της και δεν είναι λίγοι αυτοί που προτρέπουν τον Ανδρουλάκη να σηκώσει άμεσα το γάντι που του πέταξαν και να γίνει ο …Μακρόν του ΠΑΣΟΚ!

 

 

διαβάστε περισσότερα

Βόϊδι πήγε, αγελάδα γύρισε

0
Καλή σας ημέρα καλοί μου φίλοι. Τελευταία μέρα του Black Velvet για αυτή την σεζόν, οπότε είπα να αφήσω τη σάλτα και να περάσω...

Επικαιρότητα