Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
25.8 C
Athens

Οι γραμμές στήριξης των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ

Share

Πλησιάζοντας προς τις Ευρωεκλογές έχει αρχίσει να κορυφώνεται η μάχη στήριξης των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ, με τα εσωκομματικά συστήματα να έχουν επιλέξει τους υποψηφίους που στηρίζουν και θέλουν να στείλουν στις Βρυξέλλες.

Στο παιχνίδι της στήριξης έχουν το δικό τους ρόλο ο νυν και ο πρώην Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ως επίσης οι Βουλευτές, οι οποίοι έχουν τις προτιμήσεις τους ή ακολουθούν τη γραμμή που θα λάβουν.

Σύμφωνα με το ρεπορταζ μας, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης και οι πέριξ αυτού στην Κουμουνδούρου, προσφέρουν απλόχερα στήριξη στην Σοφία Μπεκατώρου, όπως και στον μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά. Παράλληλα το σύστημα Κασσελάκη δίνει σταυρούς στον ξάδελφο του Προέδρου, Βασίλη Κασσελάκη, στον ψυχίατρο Δημήτρη Παπαδημητριάδη, όπως και στον Νάσο Παπαργυρόπουλο με τον πατέρα του Αργύρη να είναι φίλος με τον μπαμπά Κασσελάκη!

Ο πρώην Πρόεδρος, Αλέξης Τσίπρας στηρίζει τον νυν Ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη, καθώς και τον Νίκο Παππά, ο οποίος είναι δικιά του ανακάλυψη, ενώ ταυτόχρονα δανείζει το επίθετό τους στον ξάδελφο Γιώργο Τσίπρα!

Ο Βουλευτής και βασικό στήριγμα του Τσίπρα και του Κασσελάκη Νίκος Παππάς, στηρίζει τον Νικόλα Φαραντούρη, τον συνονόματο Νίκο Παππά και την Αναστασία Σαπουνά.

Από την πλευρά της η Θεοδώρα Τζάκρη στηρίζει την Θεοδώρα Αυγέρη, σε αντίθεση με τις Βουλευτίνες Θεσσαλονίκης, Κ. Νοτοπούλου και Ρ. Θρασκιά, οι οποίες δεν υποστηρίζουν ούτε την Αυγέρη, ούτε την Θεοδώρα Τζαμπάζη, έτσι ώστε να μην τις βρουν μπροστά τους στο μέλλον στις Εθνικές Εκλογές.

 

 

 

 

διαβάστε περισσότερα

Προς άγραν ψήφων

0
Καλή σας ημέρα φίλες και φίλοι. Τρέχω από κανάλι σε κανάλι καθημερινά για να προλάβω να δω τις συνεντεύξεις των πολιτικών αρχηγών και ομολογώ...

Επικαιρότητα