Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
25.8 C
Athens

Οι γυναίκες των Ευρωεκλογών

Share

Δύο γυναίκες που κινούνται μεταξύ τους πολιτικά σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος μπορεί να εξελιχθούν σε πρόσωπα των Ευρωεκλογών σύμφωνα με τα δημοσκοπικά ευρήματα.

Αναφερόμαστε στην Ζωή Κωνσταντοπούλου με την «Πλεύση Ελευθερίας» που κινείται στην αριστερή όχθη και την Αφροδίτη Λατινοπούλου με την «Φωνή Λογικής», που κινείται στην ακροδεξιά όχθη.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η πλεύση της κας Κωνσταντοπούλου έχει ούριο άνεμο στα ποσοστά, καθώς κερδίζει πόντους από πρώην ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι δεν έχουν σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ του Στ. Κασσελάκη, αλλά δεν θέλουν να έχουν σχέσεις και με την Νέα Αριστερά.

Σε ότι αφορά στην κα Λατινοπούλου, δείχνει να είναι η κερδισμένη της απόφασης του Αρείου Πάγου που έθεσε εκτός μάχης τους Σπαρτιάτες, με αποτέλεσμα η «Φωνή Λογικής» να κινείται σε δημοσκοπικά ποσοστά πέριξ του 3%, κάτι που κάνει την Αφρ. Λατινοπούλου να ελπίζει λοτι θα γίνει η …Μελόνι της Ελλάδας!

διαβάστε περισσότερα

Προς άγραν ψήφων

0
Καλή σας ημέρα φίλες και φίλοι. Τρέχω από κανάλι σε κανάλι καθημερινά για να προλάβω να δω τις συνεντεύξεις των πολιτικών αρχηγών και ομολογώ...

Επικαιρότητα