Οι παρουσίες στο Α΄ Νεκροταφείο, οι Πόντιοι και ο ΕΒΕΑ με …πι

Οι παρουσίες στο Α΄ Νεκροταφείο, οι Πόντιοι και ο ΕΒΕΑ με …πι

Πολλές παρουσίες, πολλές κουβέντες στο μνημόσυνο για τη Φώφη Γεννηματά, το άρθρο φωτιά του κ. Τζαβάρα, η παρέα των Ποντίων και το δίδυμο Πατούλης – Μώραλης.

*Με πολύ fit εμφάνιση ο Κώστας Λαλιώτης ήταν στο μνημόσυνο για τη Φ. Γεννηματά στο Α΄ Νεκροταφείο και τον άκουσαν να λέει για τον ΣΥΡΙΖΑ. «Φάλτσα. Πολλά φάλτσα κάνει συνέχεια». Τον άκουσαν επίσης να λέει για την υποψηφιότητα Λιβάνη. «Αν κατέβει θα πάει στην Δυτική Αθήνα, Όχι στη Δυτική Αττική, αφού δεν βγάζει έδρα το ΠΑΣΟΚ».

*Στα παλιά του ΠΑΣΟΚικά λημέρια βρέθηκε ο Χρ. Σπίρτζης, βρίσκοντας προφανώς ευκαιρία το μνημόσυνο για τη Φώφη Γεννηματά, για να ρίξει τις γνωστές του γέφυρες, επενδύοντας (!) για το προσωπικό του πολιτικό μέλλον. Εκτός από τη φωτογραφεία που μου έστειλαν, μου είπαν ότι καθόταν στα …ορεινά, ελαφρώς απομακρυσμένος και κουβέντιαζε με συνδικαλιστές (με ποιους να κουβέντιαζε άλλωστε) και τον πρώην σύζυγο της Φ. Γεννηματά, Αλέκο Ντέκα!

*Ντόρο πολύ δημιουργεί το άρθρο του Κώστα Τζαβάρα, με το οποία «σκίζει» τράπεζες και funds σχετικά με τα δάνεια και τα προβλήματα που έχουν οι δανειολήπτες. Αξίζει να ψάξετε στο site για να το βρείτε και να το διαβάσετε. Προβλέπω να δημιουργήσει Πανπελοποννησιακό – αν όχι Πανελλαδικό – κίνημα ο Τζαβάρας.

*Ακούγεται – σίγουρα όχι τυχαία – το όνομα του Γιάννη Μώραλη, Δημάρχου Πειραιά, ως το αντίπαλο δέος απέναντι στον Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής. Από το Μαξίμου πάντως δίνουν τον νυν Πατούλη.

*Η εφημερίδα «Ναυτεμπορική», το τηλεοπτικό της κανάλι και άλλες δράσεις στα ΜΜΕ, υπάγονται στην «Πόντος ΜΜΕ», συμφερόντων του Πόντιου, Δημήτρη Μελισσανίδη και έχει Νομικό Εκπρόσωπο τον επίσης Πόντιο, Σάββα Καλινταρίδη, ο οποίος τυγχάνει να είναι τακτικός αρθρογράφος της εφημερίδας «Δημοκρατία», τον ιδιοκτήτης της οποίας Γιάννη Φιλιππάκη ξενάγησαν πρόσφατα στο NaftemporikiTV. Με άλλα λόγια, «μια παρέα είμαστε».

*Στα τηλεοπτικά, έχουν αρχίσει να γκρινιάζουν οι εργαζόμενοι στο OPEN του Ιβάν, για καθυστέρηση των πληρωμών.

*Πρόταση κατέθεσε η Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, στον Σπύρο Δανέλη, για να είναι υποψήφιος στο Ηράκλειο. Ο Δανέλης αρνήθηκε και είπε στον Αλέξη να κρατήσει την υπόσχεσή του, που έχει να κάνει με την επαναφορά του στις Βρυξέλλες. Για να δούμε, κρατά τις υποσχέσεις του ο Πρόεδρος;

* Η κόντρα ανάμεσα στους μπλε κάδους της ανακύκλωσης και την ανταποδοτική ανακύκλωση, ήταν και παραμένει μεγάλη, όσο μεγάλα είναι και τα συμφέροντα. Τις ασκήσεις ισορροπίας ανάμεσα στις αντιμαχόμενες πλευρές, τις έχει αναλάβει ο Πρόεδρος της ΕΟΑΝ, Νίκος Χιωτάκης.

*Μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Κ. Μίχαλου και την αποχώρηση του Γ. Μπρατάκου, έχει χάσει τελείως τον βηματισμό του ο ΕΒΕΑ, ο οποίος με βάση την ηλικιακή του σύνθεση είναι σαν να περπατάει με …πι!