Οι συνεργασίες χωρίζουν το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Οι συνεργασίες χωρίζουν το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Όσο ο καιρός περνά και οι εκλογές πλησιάζουν το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ χωρίζεται σε δύο στρατόπεδα, με βάση τις μετεκλογικές συνεργασίες που θα πρέπει να αποφασιστούν.

Είναι εμφανές ότι άλλοι καλοβλέπουν τη συνεργασία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με τη Νέα Δημοκρατία στη βάση της ανάγκης της χώρας για κυβέρνηση, ενώ άλλοι θα ήθελαν συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ στη βάση της Προοδευτικής διακυβέρνησης.

Στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα και ολοκληρώθηκε σε 2,5 ώρες, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να αποχωρεί και να κλείνει η συνεδρίαση χωρίς δευτερολογίες και κλείσιμο των εργασιών, δεν προέκυψε το δια ταύτα για την επόμενη μέρα.

Στην ίδια συνεδρίαση όμως οι δύο πλευρές άρχισαν να κοντράρονται, καθώς ο Θόδωρος Μαργαρίτης έθεσε θέμα μετεκλογικών συνεργασιών (τάσσεται υπέρ των Προοδευτικών συνεργασιών), ο Γιάννης Μεϊμάρογλου τάχθηκε υπέρ των συνεργασιών και η Χαρά Κεφαλίδου πρότεινε να πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα τις συνεργασίες. Σημειώνουμε ότι ο κ. Μεϊμάρογλου και η κα Κεφαλίδου που είχαν στηρίξει τον Ανδρέα Λοβέρδο, έχουν δεξιόστροφη ματιά!