Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
25.8 C
Athens

Όλα για το θεαθήναι

Share

Συζήτηση υπάρχει στα κεντρικά των κομμάτων σχετικά με την κίνηση Κασσελάκη να συναντηθεί χθες και σήμερα με τους «επίσημους» Μουφτήδες της Κομοτηνής και της Ξάνθης.

Προχθές ο κ. Κασσελάκης συναντήθηκε με τον «Σοφολογιότατο Τοποτηρητή Μουφτή Κομοτηνής», Τζιχάτ Χαλήλ, ενώ χθες συναντήθηκε με τον «Σοφολογιότατο Τοποτηρητή Μουφτή Ξάνθης», Νεζντέν Χεμσερή.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που έγιναν, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς ήθελε να δείξει στους πολίτες ότι πάει κόντρα στον Τούρκο Πρόεδρο μετά τις αναφορές του Ταγίπ Ερντογάν για την Μουσουλμανική Μειονότητα της Θράκης στη συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Παράλληλα, από τη Θράκη μας είπαν ότι οι επίσημοι Μουφτήδες δεν έχουν επιρροή στην μειονοτική κοινότητα, ενώ υπάρχουν οι υπόνοιες ότι κρατάνε επαφές με την άλλη πλευρά του φράχτη και πρόσθεσαν ότι οι μειονοτικοί δεν ψηφίζουν κόμματα αλλά τα πρόσωπα που θα τους υποδείξει το προξενείο.

Το συμπέρασμα από τις συγκεκριμένες συναντήσεις του Στέφανου Κασσελάκη είναι ότι «έγιναν για το θεαθήναι»

 

διαβάστε περισσότερα

Προς άγραν ψήφων

0
Καλή σας ημέρα φίλες και φίλοι. Τρέχω από κανάλι σε κανάλι καθημερινά για να προλάβω να δω τις συνεντεύξεις των πολιτικών αρχηγών και ομολογώ...

Επικαιρότητα