Όταν δεν μπορείς να κάνεις κουμάντο στο σπίτι σου, τότε…

Όταν δεν μπορείς να κάνεις κουμάντο στο σπίτι σου, τότε…

Κόλαφος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ η απόφαση της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων της “ΑΥΓΗΣ”, καθώς λένε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη, ξύνοντας πληγές που έχουν κακοφορμίσει.

Η απόφαση που έχει λάβει ο Αλέξης Τσίπρας για να κλείσει το καθημερινό φύλλο της Αυγής (γι αυτό και έχει ξεκινήσει η εθελουσία), είναι η αιτία που οδήγησε τους εργαζόμενους να προχωρήσουν σε γενική συνέλευση και να γνωστοποιήσουν στους πολίτες την πραγματικότητα που βιώνουν, με βαριές καταγγελίες.

Γενέθλια 70 χρόνων ζωής με λουκέτο της ιστορικής εφημερίδας της αριστεράς, γιορτάζουν οι εργαζόμενοι επί σειρά ετών στην εφημερίδα, γράφοντας στην ανακοίνωσή τους. «Η χρεωκοπία της εφημερίδας και η απαξίωση του δημοσιογραφικού της στίγματος έχει πρόσωπα και διευθύνσεις, και σίγουρα τα πρόσωπά αυτά δεν είναι των εργαζομένων». Η συγκεκριμένη καταγγελία προφανώς θα πρέπει να απαντηθεί σήμερα από την Κουμουνδούρου.

Όταν οι εργαζόμενοι γράφουν ότι «7 δεκαετίες αδιάλειπτης καθημερινής μάχης για την ενημέρωση, η οποία ανετράπη μόνο από το καθεστώς των συνταγματαρχών», σε ποιους στέλνουν μήνυμα;.

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ως «απαράδεκτη και κυνική τη στάση της Διοίκησης, η οποία ενώ εξακολουθεί να μην μας ενημερώνει επίσημα για το σχέδιο καταστροφής της ΑΥΓΗΣ, έχει αρχίσει ήδη να υλοποιεί σχέδιο για το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου και την απώλεια αγνώστου αριθμού θέσεων εργασίας». Όλα αυτά η Διοίκηση της εφημερίδας της Αριστεράς.

Στην ίδια ανακοίνωση οι εργαζόμενοι της Αυγής μιλάνε για τα golden boys της εφημερίδας αναφέροντας. «Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχουν προχωρήσει σε αύξηση δαπανών και σε προσλήψεις διευθυντικών στελεχών με υψηλούς μισθούς».

Ενώ τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε καθημερινή βάση πυροβολούν τα Μέσα Ενημέρωσης γιατί δεν τους «αγαπούν», την ίδια στιγμή αφήνουν άφωνο το δικό τους παιδί.

Κάθε εφημερίδα που κλείνει είναι ένα κτύπημα στην ενημέρωση, ένα κτύπημα στην δημοκρατία.

Ας το ξανασκεφτούν καλά στην Κουμουνδούρου, γιατί όταν δεν μπορείς να κάνεις κουμάντο στο σπίτι σου, τότε…