Π. Πολάκης: «Μετά το σημερινό “στήσιμο”, από μένα “ΑΝΟΧΗ” και “ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ” τέλος!»

Π. Πολάκης: «Μετά το σημερινό “στήσιμο”, από μένα “ΑΝΟΧΗ” και “ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ” τέλος!»

Όπως κατά τη διάρκεια του τριημέρου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, έτσι και με την ολοκλήρωσή του, έριξα και πάλι λάδι στη φωτιά της εσωστρέφειας του ΣΥΡΙΖΑ, με το συνήθη του, τρόπο, δηλαδή με ανάρτησή του στα social media. δηλώνοντας «”ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ” τέλος!»!

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου ο κ. Πολάκης φρόντισε να είναι δύο φορές πρωταγωνιστής, την πρώτη φορά επιτιθέμενος στον Ευκλείδη Τσακαλώτο στην ολομέλεια ( ο Ε. Τακαλώτος του απάντησε) και στη συνέχεια επιτέθηκε σε κουβέντα για την υγεία στον Ανδρέα Ξανθό (και αυτός του απάντησε στην ολομέλεια).

Την παράσταση που έδωσε κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, ο αψύς Κρητικός αποφάσισε να την κλείσει με την επίθεση που εξαπέλυσε σε συντρόφους του, προφανώς αυτούς που αποχώρησαν από τη διαδικασία ψηφοφορίας, δηλαδή τα μέλη της «Ομπρέλα».

Διαβάστε τις συντροφικές αβρότητες του Π. Πολάκη ο οποίος ξεκίνησε γράφοντας.

«Κάποιοι μάλλον δεν έβγαλαν τα συμπεράσματα τους από το χθεσινό αποτέλεσμα της κάλπης του συνεδρίου! Θέλησαν, όπως έχουν κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, να δώσουν τροφή σε όλα τα ΠΕΤΣΟταισμενα ΜΜΕ  της διαπλοκής για να «κοντύνουν» την ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον Αλέξη Τσίπρα! ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ,εκτός από την «δημοσιότητα» που θα τους εξασφαλίσουν τα ΠΕΤΣΟταισμενα!».

Στη συνέχεια ο κ. Πολάκης έβγαλε προς τα έξω το γνωστό του χαρακτήρα λέγοντας. «Μετά το σημερινό “στήσιμο”, από μένα “ΑΝΟΧΗ” και “ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ” τέλος!» και κατέληξε γράφοντας. «Θα προχωρήσουμε ενωμένοι με αυτούς που ΘΕΛΟΥΝ και ΜΠΟΡΟΥΝ και τη δύναμη των μελών μας και του λάου!».