Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024
19.8 C
Athens

Πάμε σε εκλογές με ή χωρίς ανασχηματισμό;

Share

Η απομάκρυνση από το Μέγαρο Μαξίμου των δύο στενών συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη σε συνδυασμό με τα δημοσκοπικά ευρήματα, έχουν βάλει στο τραπέζι το σενάριο του ανασχηματισμού, με άλλους να προτείνουν στον Πρωθυπουργό να προχωρήσει άμεσα σε ανασχηματισμό και άλλους να του προτείνουν να προχωρήσει σε ανασχηματισμό μετά τις εκλογές.

Η κάθε πλευρά έχει τα δικά της επιχειρήματα με την πρώτη να θέλει ένα άμεσο άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά που υπάρχει και δεν περιορίζεται, σε συνδυασμό με τη στροφή που θα κάνει η κυβέρνηση προς την καθημερινότητα.

Η άλλη πλευρά στηρίζει έναν μεγάλο ανασχηματισμό μετά τις ευρωεκλογές, έτσι ώστε να μηδενίσει το κοντέρ και να δώσει την εντύπωση ενός νέου ξεκινήματος.

Παράλληλα, οι Βουλευτές της ΝΔ πρέπει να «τρέξουν» για τις Ευρωεκλογές, παρά το ότι δεν τους αφορά προσωπικά ιδιαίτερα το εκλογικό αποτέλεσμα, βάζοντας όμως παρακαταθήκη με την απόδοσή τους στον ανασχηματισμό που θα έρθει μετά τις εκλογές.

Στην αντίθετη περίπτωση θα έτρεχαν οι κάποιοι λίγοι που θα μπουν στην Κυβέρνηση με τους υπόλοιπους να μην ασχολούνται ή ακόμα και να κάνουν ζημιά!

Το ερώτημα λοιπόν είναι. Ο χρόνος των 70 ημερών είναι αρκετός για να αλλάξει το κλίμα, με ή χωρίς ανασχηματισμό;

 

 

διαβάστε περισσότερα

Πέτα τον σκελετό από τη ντουλάπα!

0
Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι. Οι μέρες περνούν, οι εκλογές έρχονται όλο και ποιο κοντά και οι υποψήφιοι αρχίζουν να ψάχνουν τους σκελετούς...

Επικαιρότητα