Παντού πιάνεις λαβράκια…

Παντού πιάνεις λαβράκια…

Η σημερινή βόλτα του Black Velvet έχει διασχίσει τη μισή Ελλάδα, ξεκινώντας από την πρωτεύουσα, περνώντας από τον Πειραιά, το Υπόλοιπο Αττικής, τη Θεσσαλονίκη και έφτασε μέχρι την …Κύπρο. Όπου και αν βρεθεί το αγκίστρι του Black Velvet βγάζει λαβράκια, με κάποια από αυτά να είναι μέσα στο βούρκο και να μην τρώγονται με τίποτα!

*SOS. Οn line εγγραφές μελών, μέσω Πακιστανικών τηλεφώνων, είναι η νέα μόδα made in …Υπόλοιπο Αττικής. Αυτό θα πει Πρόοδος, αυτό θα πει, ματιά στο μέλλον!

*Μέχρι τώρα η Υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου ήταν σίγουρη ότι θα είναι υποψήφια στον Πειραιά, δεν είχε καταλήξει όμως αν θα είναι στην Α΄ ή στην Β΄. Οι πληροφορίες μας θέλουν την Δόμνα να είναι υποψήφια στην Α΄ τελικά, με απόφαση του αφεντικού του Πειραιά.

* Σκληρή μάχη έχουμε ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ – ή καλύτερα στον Αλέξη και την Φώφη – με αφορμή το Ν/Σ για τα εργασιακά. Αμπάριζα έχουν πάρει τους συνδικαλιστές (για να με σωστός, ότι έχει απομείνει στον συνδικαλισμό), με το ΚΙΝΑΛ παραδοσιακά να υπερτερεί και τον ΣΥΡΙΖΑ να μην μπορεί να βάλει πόδι μέσω του Φωτόπουλου.

*Και φουσκώνουν, φουσκώνουν οι τόκοι για τα χρέη της Νέας Δημοκρατίας. Μπροστά τους λοιπόν Πατέλης, Σταϊκούρας και λοιποί, έχουν δύο λύσεις, Η πρώτη λύση είναι να μην ενοχλούν υπερχρεωμένες επιχειρήσεις και νοικοκυριά, που δεν έχουν να πληρώσουν τόκους (όπως η Νέα Δημοκρατία), ή να κάνουν κάτι για όλους αυτούς που χάνουν τα πάντα.

*Η κατάθεση του Νίκου Παππά στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, έγινε τελικά υπόμνημα. Στη συνέχεια, το υπόμνημα που θα έστελνε την προηγούμενη Παρασκευή, το έστειλε χθες Τετάρτη. Το υπόμνημα στάλθηκε ταυτόχρονα στη Βουλή και στην εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, την «ΑΥΓΗ» (γιατί άραγε;). Τι δείχνουν αυτές οι κινήσεις; Φόβο ή περίεργες συμφωνίες ισορροπιών;

*Στο δικό μου το αυτί (το αριστερό συγκεκριμένα), έφτασε η πληροφορία ότι το σήριαλ SYRIZA Chanel θα συνεχιστεί, με φρέσκα SMS και τιμολογιάκια, που θα σκάσουν μύτη. Για να δούμε, τι θα δούμε!

*Από τη μία έχουμε το Κυβερνητικό αφήγημα επιτυχίας για τους εμβολιασμούς και από την άλλη λανσάρουν τα προνόμια σε όσους έχουν κάνει, έτσι ώστε να «τσιμπήσουν» οι μη εμβολιασμένοι. Οι δείκτες βελτίωσης ανησυχούν την Κυβέρνηση και ετοιμάζει προσφορές για να καλύψει τις επιθυμίες της. Το επόμενο βήμα θα είναι «όποιος έχει εμβολιαστεί θα πάρει δωρεάν και ένα ζευγάρι βατραχοπέδιλα για το καλοκαίρι». Έχω εμβολιαστεί, αλλά θέλω μάσκα με αναπνευστήρα!

*ΔΗΣΥ και ΔΗΠΑ στην Κύπρο, φέρνουν κοντά τον Νίκο Αναστασιάδη με τον Μάριο Καρογιάν, με βασικό γεφυροποιό την Κύπριο Πρέσβη στην Ελλάδα, Κυριάκο Κενεβέζο

*Απορία, σύμφωνα πάντα με τις δημοσκοπήσεις (φανερές και κρυφές). Όταν η Νέα Δημοκρατία προηγείται στους 65+ ηλικιακά – που πάντα τρέχουν να ψηφίσουν – με ποσοστό περίπου 20%, σε αντίθεση με τους νέους – που συνήθως δεν ψηφίζουν – στους οποίους προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό περίπου 7%, πως θα καλύψουν τη διαφορά στην Κουμουνδούρου;

*Αξίζει να σας πω, ότι στους νεολαίους – σύμφωνα με κάποιες δημοσκοπήσεις – στη δεύτερη θέση πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η Νέα Δημοκρατία, αλλά ο Βαρουφάκης. Ναι, ο Γιάνης με το ένα ν.

* Για όσους μεταφέρουν τον Κώστα Σκανδαλίδη από την Α΄ Αθήνας στα Δωδεκάνησα, σας λέμε ότι ο Σκανδαλίδης θα παραμείνει στην Πρωτεύουσα. Μάλλον δεν χαίρεται ο Γερουλάνος και χαίρεται ο Νικητιάδης.

*Το τι θα κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον Παναθηναϊκό είναι ένα ερώτημα στο οποίο δεν μπορούν να απαντήσουν ούτε οι στενοί του συνεργάτες. Κανείς δεν έχει απάντηση στο να θα βάλει χρήματα ή όχι, στο αν θέλει τελικά ή όχι να ξαναπάρει τον Παναθηναϊκό. Όλα εξαρτώνται από το money!

*Περίεργη είναι η κατάσταση με το λιμάνι Θεσσαλονίκης, στο οποία άλλα περιμέναμε, άλλα βλέπουμε, άλλα ακούμε. Το χέρι πρέπει να μπει στην τσέπη και οι δεσμεύσεις να υλοποιηθούν. Στο Αμπού Ντάμπι πάντως, κοιτάνε προς το λιμάνι, αναπολούν και θυμώνουν με συγκεκριμένο πρώην υπουργό!

 

Για να γνωρίζετε, το Black Velvet είναι στις οθόνες σας με αποκαλύψεις και σχόλια, δύο φορές την εβδομάδα (Δευτέρα και Πέμπτη)