Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024
36.9 C
Athens

Παρασκήνιο για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ

Share

Πλούσιο παρασκήνιο υπάρχει σχετικά με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, που θα έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, ίσως και του ΠΑΣΟΚ, ανάλογα με την επιλογή.

Γυρνώντας το χρόνο πίσω, από τις πρώτες επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, εξ ου και το δείπνο ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα, τον Ανδρέα Παχατουρίδη και τον Χρήστο Σπίρτζη. Στο συγκεκριμένο δείπνο έγινε η πρόταση στον κ. Παχατουρίδη, πρόταση την οποία αρνήθηκε και από την πλευρά του αντιπρότεινε τον Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.

Όπως ήταν αναμενόμενο έχουν γίνει μια σειρά από συναντήσεις ανάμεσα στον κ. Σπίρτζη και τον κ. Χατζηθεοδοσίου, συναντήσεις που μπορεί να αποφέρουν καρπούς, παρά το ότι ξαφνικά από την πλευρά Σπίρτζη παρουσιάζουν ως πιθανό υποψήφιο Περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, τον Δήμαρχο Ρέντη – Νίκαιας, Γιώργο Ιωακειμίδη.

Όπως καταλαβαίνεται το παιχνίδι των υποψηφιοτήτων για την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι σε πλήρη εξέλιξη και το πιθανότερο είναι οι αποφάσεις να παρθούν μετά τις Βουλευτικές εκλογές, κάτι που σημαίνει ότι οι όποιοι υποψήφιοι θα έχουν πολύ μικρό προεκλογικό χρόνο μπροστά τους.

διαβάστε περισσότερα

Βόϊδι πήγε, αγελάδα γύρισε

0
Καλή σας ημέρα καλοί μου φίλοι. Τελευταία μέρα του Black Velvet για αυτή την σεζόν, οπότε είπα να αφήσω τη σάλτα και να περάσω...

Επικαιρότητα