Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024
19.8 C
Athens

Περίεργες διαδρομές και διασυνδέσεις

Share

Διάβασα χθες στο site που γράφω και γω, το politicalbank.gr, για την αγωνία των δημοσκοπήσεων (https://politicalbank.gr/agonia-gia-tis-nees-dimoskopiseis). Έμεινα στη φράση, «Οι πιέσεις στο ΠΑΣΟΚ μπορεί να του δώσουν οριακά διψήφια ή οριακά μονοψήφια ποσοστά, με τη διαφορά ότι ένα δεκαδικό ψηφίο μπορεί να σου χαλάσει την ψυχολογία». Δείτε πόσο αληθινός βγήκε ο συνάδελφος που έγραψε για την αξία ενός δεκαδικού ψηφίου, καθώς στη δημοσκόπηση της GPO το ΠΑΣΟΚ έχει ποσοστό 10,1%. Με άλλα λόγια 0,1% πάνω από το ψυχολογικό όριο, ενώ σύμφωνα με την Pulse είναι ακριβώς στο όριο 10,0%.

*Τελευταία δίκη για το 2022 σήμερα στο Ειδικό Δικαστήριο για τους Παππά – Καλογρίτσα, με δύο σημαντικούς μάρτυρες τους οποίους περιμένουν με αγωνία οι δικηγόροι του Νίκου Παππά. Μιλάω για τον Πρόεδρο – εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Δημήτρη Φουρλεμάδη. Σημειώνω ότι ο κ. Φουρλεμάδης μίλαγε τότε με τον «καπετάνιο» για λογαριασμό του Δ. Κοντομηνά ως Διευθύνων του Alpha, ενώ τώρα είναι Διευθύνων στο Mega του Μαρινάκη. Με άλλα λόγια, μια παρέα είναι όλοι!

*Συμπληρώνω, ότι ο πατέρας Δημήτρης (κατά κόσμον Δημήτρης Φουρλεμάδης), ήταν πρώην επικεφαλής της ΜΚΟ της Εκκλησίας «Αλληλεγγύη», εκ των βασικών συνεργατών του Μακαριστού Χριστόδουλου και πάντα ο βράχος των αφεντικών!

*Ψάχνω να βρω σχετικά με τα Ισπανικά δημοσιεύματα και τα λεφτά της οικογένειας Καϊλή στον Παναμά και έπεσα πάνω σε παλιά καραβάνα που μου επισήμανε ότι τα λεφτά του Άκη Τσοχατζόπουλου για τα υποβρύχια, είχαν περάσει και αυτά από τον Παναμά!

*Μπόλικο κόσμο είδα ότι είχε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρο στις Αχαρνές (Μενίδι σύμφωνα με τον Πιερρακάκη). Στα αξιοπρόσεχτα το ηχηρό παρών του Λοβερδικού μπλοκ στην εκδήλωση, με άλλα λόγια κάτι σε …αλλαξοκ@λιά!

*Το να είσαι Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και να σου κάθονται πυροβολισμοί με δύο νεκρούς και μία τραυματισμένη στον Τομέα που θα είσαι υποψήφιος, δεν είναι και ότι καλύτερο. Για σένα λέω Τάκη, για όσα έγιναν στην Πλατεία Νέας Σμύρνης, στην οποία συχνά εμφανίζεσαι για προεκλογικούς λόγους.

*Από τα γεννοφάσκια του ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει το μαγαζί και μου λέει. «Έχουμε πάρει μπρος, με τη διαφορά ότι εδώ και δύο χρόνια ήμασταν σε ακινησία. Μπήκαμε σε σπριντ χωρίς να έχουμε κάνει ζέσταμα και φοβάμαι μην …καούμε!».

*«Πάλι καλά που δεν έδωσε το ok ο Πρόεδρος στον Αβραμόπουλο για να είναι υποψήφιος» άκουσα να λένε μέσα στο Μαξίμου και προσθέτει έτερος. «Πάλι καλά που δεν έβγαλαν φωτογραφία για την υποψηφιότητά του, όπως αυτή με την Σπυράκη».

*Συνεργάτης μου (και καλά) από τον χώρο των media, μου είπε ότι ο Πρόεδρος Μελισσανίδης προχωρά σε προσεχτικές, επεκτατικές κινήσεις στο χώρο των media, με έμφαση στον τηλεοπτικό αέρα και τις παραγωγές!

*Ο ίδιος συνεργάτης με ενημέρωσε ότι στη δημοσιογραφική – και όχι μόνο – μάχη στον τηλεοπτικό σταθμό Attica, είχαμε την πρώτη απώλεια. Αν μου τα είπε σωστά, ο Χρήστος Μαχαίρας – πρόλαβε και – έφαγε τον Βασίλη Θωμόπουλο!

*«Πεφτωσυννεφάκηδες». Αυτή είναι η νέα λέξη που άκουσα (και κουφάθηκα), από άσπονδο φίλο του Προέδρου Ανδρουλάκη, για τους συντρόφους του(ς), που πίστεψαν στον «μικρό» και πλέον έχουν πέσει από τα σύννεφα. New entry. «Πεφτωσυννεφάκηδες».

 

 

διαβάστε περισσότερα

Πέτα τον σκελετό από τη ντουλάπα!

0
Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι. Οι μέρες περνούν, οι εκλογές έρχονται όλο και ποιο κοντά και οι υποψήφιοι αρχίζουν να ψάχνουν τους σκελετούς...

Επικαιρότητα