Περίεργες και συνάμα επικίνδυνες πληροφορίες και το παιχνίδι των «χορηγών»

Περίεργες και συνάμα επικίνδυνες πληροφορίες και το παιχνίδι των «χορηγών»

«Χορηγοί» περίεργα τρίγωνα, ο πρίγκιπας στη θέση του πρίγκιπα, η παρουσιάστρια με τον γκασμά στα χέρια και το προσεχτικό μπάσιμο στα media από τον Μελισσανίδη.

*Το έντυπο Σαββατοκύριακο που πέρασε, ήταν πολύ δύσκολο για το Μαξίμου. Τα ΝΕΑ πυρά που έφτασαν ΒΗΜΑ βήμα στην Ηρώδου Αττικού ήταν προειδοποιητικές βολές ή έναρξη πολέμου;

*«Χορηγοί» εξετάζουν το ενδεχόμενο αντικατάστασης του Κυριάκου ή μήπως έχουν συμφωνήσει σε αυτό το σενάριο;

*Φτάνουν στα αυτάκια μου πληροφορίες – περίεργες και συνάμα επικίνδυνες – που θέλουν push backs και predator να εκπορεύονται από το ίδιο σύστημα, στο οποίο συμμετέχουν το επιχειρηματικό χρήμα, η πολιτική και η δημοσιογραφία.

*Επίσης, φτάνουν στα μεγάλα αυτιά μου πληροφορίες, για τον άνθρωπο του Μαξίμου που κατοικοεδρεύει στη Βουλή και μιλάει πολύ. Νοιώθει ότι πλέον είναι ο πρίγκιπας στη θέση του πρίγκιπα, θέση που την ήθελε εξ αρχής.

*Επίσης, μάζεψα υγρά από τις διαρροές στην Ηρώδου Αττικού, τις πήγα σε εργαστήριο και μετά από εξέταση μου είπαν ότι πολλά από τα υγρά των διαρροών είναι …ποταμίσια!

* Ένα ακόμα κοινό μέτωπο – όπως αυτό με τις υποκλοπές – χτίζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, με κοινό εχθρό τον Πιερρακάκη. Θέλουν να γκρεμίσουν το βαρύ χαρτί του Μητσοτάκη, και ανάμεσα στους πολλούς έχει πιάσει γκασμά στα χέρια, κεντρική παρουσιάστρια ειδήσεων!

*Προτείνω να ρίξετε μια προσεχτική ματιά σε αυτά που είπε ο Γιάννης Δραγασάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Αλογοσκούφη. Μου δίνει την αίσθηση ότι χτίζει γέφυρες μετεκλογικής συνεργασίας ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία!

*Πως τα φέρνει η ζωή. Ο ΣΥΡΙΖΑ – μετά τη συνέντευξη Τσίπρα στον εχθρό ΣΚΑΪ – επέλεξε να στηριχτεί σε δημοσίευμα των Νέων για να βγάλει ανακοίνωση για τις υποκλοπές, παρά τα απανωτά χτυπήματα από την Κουμουνδούρου προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

*Σύμφωνα με τον Γ. Οικονόμου, εφόσον τα ΕΛΤΑ ανήκουν στο Υπερταμείο, τότε την ευθύνη δεν την έχει ο Πιερρακάκης, αλλά ο Σταϊκούρας καθώς το Υπερταμείο υπάγεται στο Υπ. Οικονομικών. Κόντρα με άρωμα …Φθιώτιδας!

*Μαθαίνω ότι ο Δ. Μελισσανίδης θέλει να συνεχίσει το προσεχτικό μπάσιμο που έχει κάνει στα ΜΜΕ. Μετά την εφημερίδα Ναυτεμπορική, το site της Ναυτεμπορικής και το NaftemporikiTV, προσπαθεί να αγοράσει το Περιφερειακό κανάλι της Αττικής, RISE TV, έτσι ώστε το NaftemporikiTV να εκπέμπει και ελεύθερα.

*Τον φώναξαν τον Γιάννη Σγουρό στο ΠΑΣΟΚ, του πρότειναν να κατέβει υποψήφιος Βουλευτής και αυτός με τη σειρά του έφυγε από τη Χαριλάου Τρικούπη και ανακοίνωσε την υποψηφιότητά τους ως Περιφερειάρχης Αττικής. Ωραία πράγματα!

*Τρίγωνο που παίζει σημαντικό ρόλο στα τεκταινόμενα του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι Χρ. Σπίρτζης – Ν. Μαδεμλής – Γ. Παναγιωτόπουλος, με τον Χρηστάρα να είναι στην κορυφή του τριγώνου, (αν και θεωρεί ότι είναι στην κορυφή του Ολύμπου της πολιτικής).

*Πολλές πιέσεις δέχεται το Μαξίμου για να δώσει υποσχέσεις σχετικά με την εκλογή τους στην Ευρωβουλή, με αποτέλεσμα να λέει ότι η απόφαση για το αν οι Ευρωεκλογές θα γίνουν με λίστα ή με σταυρό προτίμησης, θα αποφασιστεί μετά τις Εθνικές εκλογές.

*Το διάβασα, μου άρεσε και το αναπαραγάγω. Ο Κώστας Καραμανλής από το 2009 όπου έπαψε να είναι Πρωθυπουργός, ΔΕΝ έχει μιλήσει ούτε μία φορά από το βήμα της Βουλής, ενώ δεν έχει κάνει ούτε μία κοινοβουλευτική παρέμβαση. Ωραίος!

*Μπράβο στο σύντροφο Νίκο Χουντή, ο οποίος πήρε πρόσφατα το 3ο πτυχίο από το Καποδιστριακό, στο τμήμα Ιστορίας και Φιλοσοφίας Επιστημών. Πάμε και για το τέταρτο σύντροφε!

* Ο Εξαδάκτυλος ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι υποψήφιος Βουλευτής. Προτιμά την επιστήμη του, παρά την πολιτική.