Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
25.8 C
Athens

Ποιος στηρίζει ποιον στο ΠΑΣΟΚ

Share

Καθώς βρισκόμαστε στον αστερισμό των Ευρωεκλογών είναι λογικό οι υποψήφιοι να πιέζουν για στήριξη τους νυν. Με άλλα λόγια οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν ζητήσει τη στήριξη του Προέδρου και του μηχανισμού του κόμματος, όπως και τη στήριξη των 32 Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, αλλά και ΠΑΣΟΚικών μηχανισμών.

Συγκεκριμένα, η Προεδρική ομάδα του ΠΑΣΟΚ προωθεί την τετράδα Σπυρόπουλος, Μανιάτης, Τσουκαλάς και Ζαγοράκης, δίνοντας χείρα βοηθείας και στον Χρυσόγονο.

Η ομάδα του Γιώργου Παπανδρέου έχει ως βασικό υποστηριζόμενο τον αδελφό του και νυν Ευρωβουλευτή, Νίκο Παπανδρέου και μαζί με αυτόν πλασάρεται ο Φίλιππος Σαχινίδης και ολίγο ο Λευτέρης Καρχιμάκης.

Το πρώην Γεννηματικό μπλοκ στηρίζει τον Γραμματέα της Νεολαίας, Γιώργο Τσούμα, τον οποίο στηρίζουν επίσης ο Βουλευτής, Στ. Παραστατίδης και η συνιστώσα της Ανανεωτικής Αριστεράς.

Από την πλευρά τους οι εκσυγχρονιστές έχουν ως αιχμή του δόρατος τον Γιάννη Μανιάτη, ενώ στηρίζουν και τον Φίλιππο Σαχινίδη.

Παραμένοντας στα πρόσωπα που έχουμε ήδη αναφέρει, τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Σπυρόπουλο στηρίζουν οι Βουλευτές Απ. Πάνας, Π. Κουκουλόπουλος και Ευ. Λιακούλη, ενώ τον Νίκο Παπανδρέου στηρίζουν ο Μ. Χριστοδουλάκης και ο Παύλος Γερουλάνος.

Τον Φίλιππο Σαχινίδη στηρίζουν ο Μ. Χριστοδουλάκης και η Ανανεωτική Αριστερά, ενώ τον Λ. Καρχιμάκη στηρίζει ο Κώστας Λαλιώτης.

Τέλος, ο Θ. Ζαγοράκης όπως όλα δείχνουν έχει τη στήριξη του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και της Νάντιας Γιαννακοπούλου.

διαβάστε περισσότερα

Προς άγραν ψήφων

0
Καλή σας ημέρα φίλες και φίλοι. Τρέχω από κανάλι σε κανάλι καθημερινά για να προλάβω να δω τις συνεντεύξεις των πολιτικών αρχηγών και ομολογώ...

Επικαιρότητα