Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024
15.8 C
Athens

«Σε κρατάω με κρατάς, σε εκβιάζω με εκβιάζεις»

Share

Πιέσεις, χορηγίες, εκβιασμοί, συμφωνίες, εξαγορές, είναι πολύ της μόδας το τελευταίο διάστημα και φαίνεται ότι οι συναντήσεις – μέχρι τις τελικές συμφωνίες – γίνονται πέριξ της πλατείας Κολωνακίου

*Μου λένε καλοί γνώστες, ότι τις τροχιοδεικτικές που έστειλαν στο Μαξίμου τις συνοδεύουν από πρόωρα εκλογικά σενάρια, έτσι ώστε να αναγκάσουν τον Μητσοτάκη να πάει τακα τακα σε εκλογές.

*«Σε κρατάω με κρατάς, σε εκβιάζω με εκβιάζεις». Αυτό θα μπορούσε να είναι κάλλιστα το σύγχρονο λαϊκό άσμα που θα τραγουδήσει όλη η Αθήνα και ο Πειραιάς…

*Θα προχωρήσω σε συμφωνία για χορηγία με τον ΕΟΤ όπου θα θέσω τους ίδιους όρους, όπως οι Αργυρός – 50 Cent, δηλαδή:

  • Θα ακολουθήσω το @visitgreecegr
  • Θα ευχαριστήσω με ένα βίντεο στα Social Media μου τον E.O.T. και θα μιλήσω για το Visitgreece.gr.
  • Θα δημιουργήσω βίντεο υλικό με πλάνα από Ελλάδα και ομιλία μου που θα αναρτηθεί στα social media μου και στο @visitgreecegr.
  • Θα κάνω ευχαριστήρια αναφορά στον Ε.Ο.Τ.

Άραγε τι χορηγία θα μου βγάλει ο ΕΟΤ; Εντάξει, δεν είμαι ο Αργυρός ή ο 50 Cent, αλλά είμαι ο mister Black Velvet, οπότε…!

*Η κυβέρνηση, αλλά κυρίως η αντιπολίτευση, αναμένουν με αγωνία τη συνεδρίαση της Επιτροπής Πόθεν Έσχες, την Πέμπτη το πρωί στις 10:00, για την υπόθεση του βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση.

*Δεν είμαι μηχανικός στο επάγγελμα, αλλά έχω πιάσει μια άτυπη γερή κόντρα στο ΤΕΕ ανάμεσα σε δύο μηχανικούς, τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Χρήστο Σπίρτζη. Η μάχη έχει να κάνει με υποψηφίους, κυρίως για το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

*«Οι υπουργοί και η εξέλιξή τους» είναι ο τίτλος του σήριαλ που θα παρακολουθούμε από σήμερα, καθώς στο παρελθόν ο Κίμωνας Κουλούρης έκανε περιοδείες – ελέγχους στις λαϊκές αγορές, ενώ ο Άδωνις Γεωργιάδης το εξελίσσει και θα τον βρίσκουμε στα super market!

*Στα παζάρια είναι ακόμα ο Περιφερειάρχης Πατούλης με το AtticaTV, σχετικά με εκείνο το διωράκη που θέλει να «νοικιάσει». Οι επαφές γίνονται αρμοδίως, αν και δεν υπάρχει ακόμα καθαρή εικόνα για το πότε θα πάρει μπρος το κανάλι.

*Στα αξιοσημείωτα είναι ότι οι Μπάκος-Καϋμενάκης- Εξάρχου με τη αγορά της Συνεταιριστικής Τράπεζας των Σερρών, έχουν το δικαίωμα να ανοίξουν Τταπεζικά καταστήματα σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, πλην τη Θεσσαλονίκη. Αν βάλουν κάποια χρήματα ακόμα (περίπου 10.000.000 ευρώ), θα την κάνουν – αν θέλουν – πανελλαδική!

*Το ξαναγράφω. Γελάω βλέποντας κάποιους «ειδικούς» σε θέματα «πιέσεων» να στοχοποιούν την Έλενα Ράπτη, προσπαθώντας να φτάσουν στον Γιάννη Μπρατάκο. Όπως λέει η παροιμία «όποιος δεν μπορεί να χτυπήσει το γάιδαρο, χτυπάει το σαμάρι».

 

 

διαβάστε περισσότερα

Χωρίς λόγια…

0
Καλημέρα κυρίες και κύριοι. Στην οδό Ηρώδου Αττικού 19 βλέπουν τις υπογραφές στο διαδικτυακό ψήφισμα για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του...

Επικαιρότητα