Σκληρή διαμάχη ανάμεσα στον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δ. Παπαστεργίου και τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα

Σκληρή διαμάχη ανάμεσα στον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δ. Παπαστεργίου και τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα

Σκληρή διαμάχη έχει προκύψει ανάμεσα στον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δ. Παπαστεργίου και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, με αφορμή την κατανομή ανά Δήμο της πρόσφατης επιχορήγησης των 90 εκατ. ευρώ.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ έστειλε επιστολή στον κ. Πέτσα ζητώντας να αλλάξουν τα κριτήρια της Απόφασης κατανομής ανά Δήμο, λέγοντας χαρακτηριστικά. «Δεν είναι δυνατό Δήμοι να παίρνουν ποσά πολλαπλάσια της δόσης ΚΑΠ και άλλοι να παίρνουν το 30% αυτής! Όλοι οι Δήμοι της χώρας έχουν, αναλογικά με το μέγεθός τους, αυξημένα έξοδα και αυτό θα έπρεπε να είναι αυτονόητα κατανοητό».

Από την πλευρά του ο κ. Πέτσας “σήκωσε το γάντι” και απάντησε δημοσίως στον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, ξεκινώντας τη δήλωσή του με το ότι «προκαλεί, επί της αρχής, εντύπωση τόσο το ύφος όσο και το περιεχόμενο της επιστολής», και συνέχισε λέγοντας.

«Η επιστολή σας αδικεί εσάς και ελάχιστα από τα μέλη σας που φαίνεται να διεκδικούν πόρους από τους Έλληνες φορολογουμένους που δεν τους αναλογούν» αμφισβητώντας ανοικτά τον κ. Παπαστεργίου για το εάν  εκφράζει πλέον την πλειοψηφία του ΔΣ της ΚΕΔΕ!