Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024
19.8 C
Athens

Σκληρή διαμάχη γένους θηλυκού

Share

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΣΤΙΑ» σχετικά με το υποτιθέμενο SMS της Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη «υιοθέτησε» η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα και προχώρησε σε ανάρτηση στο  facebook, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να προχωρήσει σε ανακοίνωση  το Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «Σε συνέχεια της χθεσινής συκοφαντικής ανάρτησης της Βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενας Ακρίτα, το περιεχόμενο της οποίας επανέλαβε και σήμερα, η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα προβεί στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα στις απαραίτητες νομικές ενέργειες κατά το αστικό και ποινικό δίκαιο, με σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας και της προσωπικότητάς της».

Στη συνέχεια ζητούν την άρση ασυλίας της κας Ακρίτας, λέγοντας χαρακτηριστικά. «Θεωρούμε αυτονόητο πως το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδεχθεί την άρση της ασυλίας της κυρίας Ακρίτα, προκειμένου να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς της».

Για την ιστορία, στην ανάρτησή της η κα Ακρίτα έγραψε:

«Προς το 41% που ψήφισε την πολιτική αγέλη που μας κυβερνά.

Η Εφημερίδα Εστία αποκάλυψε sms της Μαρεβας Μητσοτάκη προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Να τα βρούμε, άκου τους υπουργούς».

Το στέλνει – ποια; Η γυναίκα του πρωθυπουργού. Που ενώ δεν έχει κανένα θεσμικό ρόλο, ανακατεύεται στα υπόγεια αλισβερισια του άντρα της με τα μεγάλα συμφέροντα.

Πενηνταράκια να το κάνουμε.

🚩Το ζεύγος Μητσοτάκη στέλνει Παπασταύρου και Μπρατάκο στο σπίτι του Μαρινάκη.

🚩Οι άνθρωποι υπακούν και πάνε.

🚩Η Μαρέβα Μ. έχει ήδη στείλει μήνυμα στον εφοπλιστή ρίχνοντας  γέφυρα συμφιλίωσης.

🚩Ο Μαρινάκης στη μάζωξη ενώπιον όλων διαβάζει δυνατά το μήνυμα για να τους εξευτελίσει ότι τον παρακαλάνε να τα ξαναβρούν.

🚩Ο Μητσοτάκης διώχνει κλωτσηδόν τους δυο υπουργούς που απλώς εκτέλεσαν την εντολή του.

🚩Όπως διώχνει κλωτσηδόν όλα τα εξιλαστήρια θύματα της κυβέρνησης του. Όλα εκτός από ένα.

Αυτό που έχει το επώνυμο «Καραμανλής».

🚩Συνάντηση Μητσοτάκη Αλαφούζου. Πέφτουμε απ’ τα σύννεφα.

Σκοτάδι, διαπλοκή, μεγάλα συμφέροντα, λαδώματα, μίζες κάτω από το τραπέζι, μυστικές συμφωνίες, υπόγειες διαδρομές, μπαζώματα, εγκλήματα, συγκαλύψεις.

Ακούς 41%;».

διαβάστε περισσότερα

Πέτα τον σκελετό από τη ντουλάπα!

0
Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι. Οι μέρες περνούν, οι εκλογές έρχονται όλο και ποιο κοντά και οι υποψήφιοι αρχίζουν να ψάχνουν τους σκελετούς...

Επικαιρότητα