Σκληρή κόντρα των εκδοτών Κουρτάκη – Βαξεβάνη

Σκληρή κόντρα των εκδοτών Κουρτάκη – Βαξεβάνη

Μια ενδιαφέρουσα δημοσιογραφική-πολιτική σκληρή κόντρα έχουμε ανάμεσα σε δύο εκδότες, τον Γιάννη Κουρτάκη που εκδίδει την εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» και τον Κώστα Βαξεβάνη που εκδίδει το «DOCUMENTO».

Τη μεταξύ τους μάχη τη δίνουν σε πολλά επίπεδο, με το twitter να μιλά πολλές φορές και για τους δύο, μέσα από τις αναρτήσεις που κάνουν.

Προσέξτε δύο τελευταία επεισόδια της διαμάχης τους και θα καταλάβετε.

Στις 31 Γενάρη είχαμε τη σκληρή κόντρα σε όλα τα επίπεδα, στη Βουλή ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Παύλο Πολάκη, με τον κ. Γεωργιάδη να βιντεοσκοπεί με το κινητό του την «κατάληψη» του βήματος της Βουλής από τον κ. Πολάκη, να την στέλνει στον Γ. Κουρτάκη και αυτός να την δημοσιεύει στο twitter.

Άμεσα ο κ. Βαξεβάνης προχώρησε σε ανάρτηση στην  οποία έγραψε: «Υπουργός Μητσοτάκη. Αντί να απαντήσει για το γεγονός ότι κατέγραψε στα μουλωχτά τις διαδικασίες στην αίθουσα του Κοινοβουλίου και τις προώθησε στον Κουρτάκη για δημοσίευση…»

Χθες 4 Φλεβάρη οι ρόλοι ανάμεσα στους δύο εκδότες αντιστράφηκαν. Αυτή τη φορά είχαμε στην ίδια πτήση για Κρήτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Παύλο Πολάκη, με τον Κ. Βαξεβάνη να προχωρά σε ανάρτηση, άμα τη αφήξει του αεροπλάνου στα Χανιά, στην οποία έγραψε. «Μόλις ξεκίνησε το τριήμερο του Πρωθυπουργού μας στα Χανιά. Έχασε ένα τριήμερο με την πρόταση μομφής στη Βουλή και δεν κρατιότανε».

Δεν πέρασε πολύ ώρα και η απάντηση ήρθε αυτή τη φορά από τον Γιάννη Κουρτάκη στην οποία έγραψε. «Όταν ο Πολάκης… κάρφωσε τον Μητσοτάκη στον Βαξεβάνη. Τι συνέβη στην πτήση Αθήνα Χανιά. Μόνο που ήταν μούφα η πληροφορία. Ωστόσο αυτά τους έμειναν για να χαίρονται».

Πέρασαν δύο ώρες από την πρώτη ανάρτηση και ο κ. Κουρτάκης επανήλθε με δεύτερη ανάρτηση στην οποία σημείωσε. «Oι υμνητές του εξαφανισμένου @atsipras, κατηγορούν τον @PrimeministerGR γιατί πηγαίνει στην ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης. Θα προτιμούσαν ένα πρωθυπουργό που θα έβριζε τους ιερείς και την εκκλησία. Δυστυχώς για το παρεάκι των Πολάκη – Βαξεβάνη, ο Κυριάκος τους γλεντάει».