Στο Μαξίμου αναλύουν τα άσχημα αποτελέσματα του Μακρόν

Στο Μαξίμου αναλύουν τα άσχημα αποτελέσματα του Μακρόν

Στο κυβερνητικό τραπέζι έχουν βάλει και αναλύουν τα εκλογικά αποτελέσματα στη Γαλλία, προσπαθώντας να κάνουν διορθωτικές κινήσεις στην Ελλάδα, έτσι ώστε να αντιστραφεί το κλίμα που δημιουργείτε εις βάρος της Κυβέρνησης, ένα κλίμα αντίστοιχο με το κλίμα στη Γαλλία.

Η καθημερινότητα και η Περιφέρεια, τα δύο μεγάλα προβλήματα που έχουν ζορίσει ιδιαίτερα τον Εμανουέλ Μακρόν, είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης,  με την Αντιπολίτευση να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την καθημερινότητα και την Περιφέρεια να αντιδρά έντονα σε σχέση με την καθημερινότητα.

Η ΔΕΗ, το Φυσικό Αέριο και η ακρίβεια στα ράφια των σούπερ μάρκετ, έχουν δυσκολέψει πολύ την καθημερινότητα των πολιτών, καθώς τα προβλήματα περνούν από την τσέπη τους και καταλήγουν μέσα στις …κάλπες.

Ο Πρωθυπουργός, αφού ξεκαθάρισε το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, θα πρέπει να βρει λύσεις στα τεράστια προβλήματα που έχουν οι οικονομικά ασθενέστεροι και η μεσαία τάξη, ενώ παράλληλα θα πρέπει να δώσει εντολή στους Υπουργούς του να ξαναπιάσουν τα μολύβια στα χέρια τους και να ασχοληθούν με την καθημερινότητα των πολιτών.