Στον «αέρα» ο Δ. Μελισσανίδης

Στον «αέρα» ο Δ. Μελισσανίδης

Σε φουλ ρυθμούς είναι το τηλεοπτικό κανάλι που ετοιμάζει ο ιδιοκτήτης της Ναυτεμπορικής Δημήτρης Μελισσανίδης, καθώς στόχος είναι να γίνει η πρεμιέρα του το Σεπτέμβριο.

Λάμπης Ταγματάρχης και Νικόλ Λειβαδάρη έχουν αναλάβει την προετοιμασία και την ευθύνη για το κυρίως οικονομικό κανάλι, το οποίο θα είναι διαδυκτιακό και θα το παρακολουθούν μέσα από τις πλατφόρμες της NOVA και της COSMOTE.

Δύο πρόσωπα τα οποία θα είναι στον «αέρα» του καναλιού είναι ο Τάκης Σπηλιόπουλος και ο Ανέστης Ντόκας, ενώ θα συμμετέχει το δημοσιογραφικό δυναμικό της εφημερίδας «Ναυτεμπορική»

Το νέο εγχείρημα έχει εξασφαλίσει τη συνεργασία με το Bloomberg και η σύγχρονη εικόνα του καναλιού φιλοξενείτε σε ιδιόκτητο κτήριο στο Νέο Ηράκλειο, κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες μας, δεν αποκλείεται να προχωρήσει ο κ. Μελισσανίδης και σε κινηματογραφικές παραγωγές, στο ακίνητο της Shelman που αγόρασε ο επιχειρηματίας στο Βασιλικό Χαλκίδας, το οποίο έχει συνολική έκταση περί τα 400 στρέμματα με κτιριακές εγκαταστάσεις 120.000 τ.μ.