Στον αστερισμό των εκλογών και των δημοσκοπήσεων!

Στον αστερισμό των εκλογών και των δημοσκοπήσεων!

Μπαίνοντας στον αστερισμό των εκλογών, οι δημοσκοπήσεις θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μας αρέσει να παρακολουθούμε και να σχολιάζουμε τις δημοσκοπήσεις οι οποίες παρουσιάζονται και στεκόμαστε σήμερα κριτικά σε τρεις δημοσκοπήσεις που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

Δημοσκόπηση πρώτη αυτή της Abacus για τον Alpha, όπου δεν παρουσίασε πρόθεση ψήφου, αλλά εκλογική εκτίμηση. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι τους αναποφάσιστους τους πάνε όπου θέλουν να τους τοποθετήσουν… Κάτι δεν πάει καλά εδώ!

Δημοσκόπηση δεύτερη αυτή της GPO για το powergame.gr όπου παρουσίασε μονοψήφια διαφορά (9,6%) των δύο κομμάτων, δημοσιεύοντας μόνο πρόθεση ψήφου. Τυχαίο;

Δημοσκόπηση τρίτη αυτή της Marc για το «ΘΕΜΑ», ανεβάζοντας τη διαφορά Νέας Δημοκρατίας – ΣΥΡΙΖΑ στο 11,3%. Με δεδομένο ότι η Marc διεξάγει και τις δημοσκοπήσεις για λογαριασμό του Μαξίμου, κάποιοι της πιάτσας μιλάνε για δημοσκοπήσεις «γυαλισμένες»!

Το σίγουρο είναι ότι από δω και πέρα στις δημοσκοπήσεις θα προσπαθήσουν με ρωτήματα να παρουσιάσουν τα προβλήματα που έχουν οι πολίτες, τα οποία έχουν ιεραρχήσει οι ίδιοι με τη σειρά, ακρίβεια, πόλεμος , πανδημία!