Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024
15.8 C
Athens

Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι σε εξέλιξη ένα κανονικό παιχνίδι, με ομάδες, εξέδρα και …διαιτητή!

Share

Η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με το ποδόσφαιρο, μάλλον σε κακό του βγαίνει, με αποτέλεσμα το δημοσκοπικό σκορ να είναι εις βάρος του.

Για «ισοπαλία» μίλησε ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, με «αυτογκόλ» απάντησε ο Ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης και στο παιχνίδι μπήκε και ο διαιτητής – πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, ο οποίος απευθυνόμενος στον Κούλογλου του είπε ότι «μπέρδεψε την πρωταθλήτρια Βελγίου Μπριζ, με την υποβιβασμένη Πέρουβελς!».

Φωνές όμως ακούστηκαν και από την εξέδρα, όπως αυτή του Πάνου Ρήγα, ο οποίος αναρωτήθηκε «Πού την είδαν κάποιοι την ισοπαλία;», αλλά και του Γραμματέα Τζανακόπουλου, ο οποίος φώναζε. «Εγώ έχω σοβαρότερα πράγματα από το να ασχολούμαι με τα σχόλια του κ. Κούλογλου».

Ο Κούλογλου ένοιωσε στριμωγμένος από τους αντιπάλους του και πέταξε την μπάλα στην εξέδρα, δηλώνοντας. «Για να σταματήσει η προσπάθεια δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων με αφορμή μια ενδεχομένως άστοχη διατύπωσή μου, ξεκαθαρίζω ότι σήμερα περισσότερο από ποτέ αποτελεί αναγκαιότητα να προκύψει από τη λαϊκή ετυμηγορία μια προοδευτική κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της αποκατάστασης της κοινωνικής συνοχής που έχει διαρρήξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Με άλλα λόγια, στον ΣΥΡΙΖΑ είναι σε εξέλιξη ένα κανονικό παιχνίδι, με δύο ομάδες, κερκίδα και …διαιτητή!

Αναμένουμε να δούμε αν θα έχουμε αποβολές, όχι από τον διαιτητή, αλλά από τον Πρόεδρο, που κοιτάει προσεχτικά το VAR.

διαβάστε περισσότερα

Χωρίς λόγια…

0
Καλημέρα κυρίες και κύριοι. Στην οδό Ηρώδου Αττικού 19 βλέπουν τις υπογραφές στο διαδικτυακό ψήφισμα για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του...

Επικαιρότητα