Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
25.8 C
Athens

Τα hot παραλειπόμενα του ανασχηματισμού (Νο2)

Share

*Κουίζ. Ποιος είναι ο Κρητικός επιχειρηματίας με το βαρύ όνομα, ο οποίος ενεπλάκη στην τοποθέτηση του κ. Αποστολάκη στο Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας; Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έκανε παρέμβαση και στον Αλέξη Τσίπρα με τον οποίο είχε καλή σχέση επί θητείας του, όπως και στην Φώφη Γεννηματά, με την οποία έχει πολύ καλή σχέση. Όμως στο τέλος, το Ρέθυμνο βγήκε χαμένο.

*Στα πηγαδάκια των Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας απορούσαν με την απομάκρυνση από την Κυβέρνηση δύο πρώην Υφυπουργών. Ο πρώτος είναι ο πραγματικά άξιος υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης ο οποίος είχε ρίξει πολύ δουλειά.

Ο δεύτερος είναι ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσσης, ο οποίος έμαθε την κακιά είδηση ενώ ήταν σε αποστολή στο εξωτερικό με θέμα τους απόδημους. Για το θέμα του απόδημου Ελληνισμού ο κ. Βλάσσης έχει κάνει πολύ δουλειά και αμφιβάλουμε για το αν θα δώσει στον αντικαταστάτη του Ανδρέα Κατσανιώτη, όλα όσα έχει σχεδιάσει.

*Αυτός ο οποίος κρυφοχαμογελά από την απομάκρυνση της Φωτεινής Αραμπατζή από την Κυβέρνηση είναι ο έτερος Βουλευτής Σερρών Τάσος Χατζηβασιλείου, καθώς στις Σέρρες η Νέα Δημοκρατία εξέλεξε 4 Βουλευτές, στις επόμενες εκλογές όμως μπορεί να χαθούν μία ή και δύο έδρες, με τη μία σίγουρη να την έχει ο Καραμανλής. Για την ιστορία οι γνώστες τα των έσω της ΝΔ γνωρίζουν την καλή σχέση του κ.  Χατζηβασιλείου με την αδελφή του Πρωθυπουργού!

*Στις συζητήσεις των Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας επικρατούσαν η αλλαγές στα συγκεκριμένα υπουργεία Υγείας, Πολιτικής Προστασία και Τουρισμού, καθώς τις έβλεπαν ως έμμεση παραδοχή του Πρωθυπουργού για κυβερνητικό πρόβλημα στα συγκεκριμένα υπουργεία, Επίσης, σχολίαζαν τις ανύπαρκτες αλλαγές στα οικονομικά και κοινωνικά υπουργεία.

*Αναταραχή και εκνευρισμό έφερε στην Αμερικανική Πρεσβεία η υπόθεση ανασχηματισμός με την τοποθέτηση και την άρνηση Αποστολάκη. Ο λόγος είναι το tweet του Αμερικανού Πρέσβη  Τζέφρυ Πάιατ με το οποίο συνεχάρη τον κ. Αποστολάκη για την αρχική ανάληψη της ευθύνης ως Υπουργός Πολιτικής Προστασίας.

διαβάστε περισσότερα

Προς άγραν ψήφων

0
Καλή σας ημέρα φίλες και φίλοι. Τρέχω από κανάλι σε κανάλι καθημερινά για να προλάβω να δω τις συνεντεύξεις των πολιτικών αρχηγών και ομολογώ...

Επικαιρότητα