Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
30.3 C
Athens

Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι, για κοινούς υποψηφίους ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Share

Ενάμιση χρόνο πριν τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα κομματικά επιτελεία έχουν πιάσει δουλειά, προσπαθώντας να κερδίσουν την εκλογή Περιφερειαρχών και Δημάρχων.

Στις τελευταίες εκλογές του 2019 η Νέα Δημοκρατία επικράτησε κατά κράτος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει τεράστια δυσκολία και το ΚΙΝΑΛ να έχει χάσει τη δύναμη που είχε στο παρελθόν.

Το μάθημα που έχουν πάρει προσπαθούν να το ξεπεράσουν αναζητώντας βαριά ονόματα με πολιτική διαδρομή στο ΠΑΣΟΚ και στον ΣΥΡΙΖΑ, έτσι ώστε να υπάρξουν συμπράξεις για κοινούς υποψηφίους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας θα σας παρουσιάσουμε κάποια «βαριά χαρτιά» που συζητούν στον ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία είτε ανήκουν, είτε προέρχονται από το ΚΙΝΑΛ, με στόχο να διεκδικήσουν Περιφέρειες.

Ένα από τα ονόματα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι ο Σταμάτης Μαλέλης (υποψήφιος Βουλευτής στις τελευταίες εκλογές με το ΚΙΝΑΛ), που με κοινή στήριξη να διεκδικήσει την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Ο Θάνος Μωραΐτης (έχει διατελέσει Υπουργός και με το ΠΑΣΟΚ και με τον ΣΥΡΙΖΑ), είναι ένα από τα ονόματα που κουβεντιάζουν για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, εκεί όπου είναι τόπος καταγωγής του.

Υπουργός με το ΠΑΣΟΚ, αλλά και με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν επίσης ο Μάρκος Μπόλαρης, οποίος συζητιέται ως κοινός υποψήφιος για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στην οποία έχει υπάρξει ξανά υποψήφιος στο παρελθόν, με μία πολύ καλή εμφάνιση χωρίς να έχει τη στήριξη κανενός.

Τέλος, ο Κοζανίτης Πάρις Κουκουλόπουλος (στέλεχος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και βασικό στήριγμα του Νίκου Ανδρουλάκη), είναι το κεντρικό πρόσωπο που θα ήθελαν για να διεκδικήσουν από κοινού την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, αν και υπάρχουν πολλές αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ και από το ΚΙΝΑΛ τον καλοβλέπουν ως υπ. Βουλευτή.

 

 

 

διαβάστε περισσότερα

Βόϊδι πήγε, αγελάδα γύρισε

0
Καλή σας ημέρα καλοί μου φίλοι. Τελευταία μέρα του Black Velvet για αυτή την σεζόν, οπότε είπα να αφήσω τη σάλτα και να περάσω...

Επικαιρότητα