Καλημέρα και καλή σας εβδομάδα φίλες και φίλοι. Μία ακόμα βδομάδα ξεκινά και οι Συριζαίοι – Κεντροαριστεροί, περιμένουν το φινάλε της, για να μάθουν τα αποτελέσματα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Οι Κυβερνητικοί από την πλευρά τους αναμένουν τις εξελίξεις της υπόθεσης των υποκλοπών, κοιτώντας το Megaλο μιντιακό συγκρότημα που είναι στην Συγγρού, για να δουν πόσο θα το τραβήξει και μέχρι που θα το φτάσει. Πάντως η ματιά μου σήμερα είναι καρφωμένη πάνω στο ραντεβουδάκι Ανδρουλάκη – Κασσελάκη, όπως και στην εκσυγχρονιστική μάζωξη για τον Σημίτη, στην οποία θα είναι πολλοί Κυβερνητικοί (με πρώτο τον Μητσοτάκη), ενώ θα λείψουν πολλοί παλαιο-ΠΑΣΟΚοι!
*Προσέξτε τις σχέσεις σε μια ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία αποτελούν τρεις Θεσσαλονικείς και μία κυρία εκ της Πέλλας. Ο Φάμελλος και η Αυγέρη ήταν υποψήφιοι στην Β΄ Θεσσαλονίκης, ο Γιαννούλης στην Α΄ Θεσσαλονίκης και η Τζάκρη στην Πέλλα. Από αυτούς τους τέσσερεις η μόνη που δεν εκλέχτηκε είναι η Αυγέρη, γιατί την κέρδισε ο εχθρός της Φάμελλος. Αφού δεν εκλέχτηκε, η Θεοδώρα πήγε για το μεροκάματο στο γραφείο του Γιαννούλη, ο οποίος με τη σειρά του στις εσωκομματικές εκλογές στήριζε τον Παππά και για αυτό έδιωξε την Αυγέρη που πήγε με τον Κασσελάκη και έγινε στη συνέχεια η famous εκπρόσωπος. Έτσι που ήρθαν τα πράγματα (μετά τη συνεργασία Κασσελάκη – Παππά), βρέθηκαν Αυγέρη, Γιαννούλης και Φάμελλος όλοι στην ίδια βάρκα, στην οποία έχει μπει και Τζάκρη. Την Τζάκρη την στήριξε από φανατικά έως …Πολακικά η Αυγέρη απέναντι στον Λακόπουλο, ενώ ο Γιαννούλης «πυροβόλησε» την Τζάκρη στον Antenna για τις δηλώσεις της. Παράλληλα (όπως σας έχω αποκαλύψει) Φάμελλος και Αυγέρη είχαν θερμό επεισόδιο όταν έφυγαν από τη συνάντηση με την Εισαγγελέα Αρείου Πάγου. Συμπέρασμα. Όλοι τους είναι μια ωραία οικογένεια!
*Σας μεταφέρω μία είδηση η οποία αν ευσταθεί και γίνει πραγματικότητα, θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Αφορά στον Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος έχει πλάνο να αποσυρθεί από την πολιτική μετά το πέρας αυτής της θητείας. Μάλιστα, με δεδομένο το ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της τετραετίας, έχει στόχο να σπάσει αυγά ως Υπουργός Οικονομικών, ακόμη και αν δεν είναι αρεστός στους Νεοδημοκράτες και στους ψηφοφόρους του. Υπομονή λοιπόν και σε 3,5 χρόνια θα δούμε αν ισχύει η είδηση που σας αποκάλυψα.
*Το διάβασα στους Reporters United, μου άρεσε και για αυτό το αναπαράγω. «Τον Αύγουστο του 2022, και με φόντο την αποκάλυψη της παρακολούθησης Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ, ο κ. Δημητριάδης παραιτήθηκε και προχώρησε σε αγωγή άνω των 500.000 ευρώ κατά των Reporters United, ΕφΣυν και Θανάση Κουκάκη. Δικάσιμος έχει οριστεί για τις 25 Ιανουαρίου 2024, ανήμερα της ονομαστικής εορτής του κ. Δημητριάδη. Ακριβώς τρία χρόνια από την ημέρα που ο τηλεφωνικός του αριθμός χρησιμοποιήθηκε για στοχοποιήσεις του Predator». Για να γνωρίζετε, ο Άγιος Γρηγόριος ήταν γνωστός για την αρετή και τη σοφία του!
*Την περασμένη εβδομάδα ο Κασσελάκης πήγε οικογενειακά (με τον Τάιλερ και το σκυλάκι τους) στο Musique Cafe, όπου συνέφαγαν παρέα με την Γεροβασίλη και την Σβίγκου. «Σε φέραμε στο μαγαζί, όπου όποιος έρχεται γίνεται Πρωθυπουργός» είπαν στον Στέφανο, ο οποίος έβγαλε selfie σχεδόν με όλες τους θαμώνες του καταστήματος!
*Ακούω διάφορα για την ΚΕΔΕ και την ΠΕΔΑ και ένα από τα ονόματα που παίζουν είναι αυτό του Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας, Λάμπρου Μίχου, τον οποίο εμπλέκουν κυρίως με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ). Έβαλα δικό μου άνθρωπο που γνωρίζει τα Αυτοδιοικητικά να επικοινωνήσει με τον Λ. Μίχο και του είπε ότι δεν έχει λόγο και δεν το επιδιώκει να ανταγωνιστεί νέους ανθρώπους, εκτός και αν υπάρχει κοινό μέτωπο και τον καλέσουν να παίξει συνθετικό ρόλο. Από την πλευρά μου τώρα λέω ότι ο Λάμπρος Μίχος με την εμπειρία που έχει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στην πολιτική, θα μπορούσε κάλλιστα να έχει το ρόλο του συμβουλάτορα!
*Έπεσα πάνω σε μετακόμιση του Χρηστάρα της στήλης (του Χρήστου Σπίρτζη), από το κέντρο της πόλης στην περιφέρεια. Συγκεκριμένα ο Χρηστάρας πήρε το γραφείο του από τη Σόλωνος και μεταφέρθηκε στον Κεραμικό, επί της Κωνσταντινουπόλεως. (Τον αριθμό δεν σας τον λέω για να μην υπάρξει traffic από συνομιλητές και εν δυνάμει συνεργάτες κάτω από τα γραφεία). Η αλήθεια είναι ότι παρά της προσπάθειες που καταβάλει για να μιλά με το ΠΑΣΟΚ, δημιούργησε μια χιλιομετρική απόσταση μετά τη μετακόμιση του γραφείου του!
*Καλή μου Θεοδώρα (καλοπιάνω την Αυγέρη), όταν προχωράς στην ανάρτηση που χτυπάς τον Λακόπουλο και λαμβάνεις μόλις 26 like, σημαίνει ότι έχεις πολλά χιλιόμετρα μπροστά σου για να φτάσεις το δάσκαλο Πολάκη. Θεοδώρα (μου) οι αναρτήσεις σου στο facebook παίρνουν από 20 έως 120 like στην καλύτερη περίπτωση, ενώ ο Παυλής έχει για πλάκα τα χιλιάρικα στις αναρτήσεις του! Που πας ρε Θεοδώρα!!!
*Στον απόηχο της συνάντησης των Κασσελλάκη – Παππά (μπασκετμπολίστα) με τον Δούκα, σας λέω ότι ο Στέφανος βολιδοσκόπησε τον μπασκετμπολίστα για το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ!
*Παρακολούθησα την αγιαστούρα Χατζηνικολάου στο ζεύγος Ζωή Κωνσταντοπούλου – Διαμαντής Καραναστάσης με τύπους όπως ο Κούγιας και ο Καπερνάρος να μιλούν κολακευτικά για τη Ζωή. Μήπως όμως Νίκο μου να έπαιρνες και την άποψη της πρώην Εισαγγελέως Αρείου Πάγου, Ξένιας Δημητρίου. Πίστεψέ με, θα είχε ενδιαφέρον!
*Διαβάζω για τους ελέγχους στους/στις influencers για παραπλανητικές εμπορικές πρακτικές που ξεκινάει το υπουργείο Ανάπτυξης και περιμένω αποτελέσματα για να δω αν έχουν «τσιμπήσει» ευπαρουσίαστες τηλεοπτικές συναδέλφους με λογαριασμούς στην Κύπρο και αλλού!