Θεοδωρικάκος, Παππάς, Καλογρίτσας και Μελισσανίδης

Θεοδωρικάκος, Παππάς, Καλογρίτσας και Μελισσανίδης

Ακούω συνέχεια να μιλούν για την «κορφή του παγόβουνου». Μα πόσες κορυφές έχει τελικά το Ελληνικό πολιτικο – επιχειρηματικό – οικονομικό παγόβουνο, μέσα από το οποίο δημιουργείτε ένα …μαύρο σκηνικό;

*Ορθάνοικτος είναι πλέον ο ασκός του Αιόλου, με επιχειρηματίες, εκδότες, πολιτικούς και μεσάζοντες, να βρίσκονται σε θέσεις μάχης, να ρίχνουν αναγνωριστικές βολές και να φτιάχνουν και τη αμυντική τους γραμμή. Πολλές μάχες θα δούμε μέσα στη λασπομαχία που είναι σε εξέλιξη!

* Η ώρα του Ειδικού Δικαστηρίου για τον Ν. Παππά και τον Χρ. Καλογρίτσα πλησιάζει και διακρίνω μία σχετική αγωνία σχετικά με τον αν ο κ. Καλογρίτσας αποφασίσει να ρίξει καμιά βόμβα. Για παράδειγμα, δεν μπορούν να ξεχάσουν ότι ο «καπετάνιος» στην Εξεταστική είπε στον Πολάκη, «Είσαι βουλευτής με τα δικά μου τα λεφτά»!

*Αν θέλετε να μαθαίνεται τις επιτυχίες της Αστυνομίας, μπορείτε να παρακολουθείτε το twitter του Υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ. Θεοδωρικάκο. Αν θέλετε να μάθετε τις αστοχίες της Αστυνομίες να απευθύνεστε αρμοδίως στην ΕΛ.ΑΣ. Σημειώνω, ότι καλό θα ήταν οι βουλευτές που στέλνουν δημόσια συγχαρητήρια στον Υπουργό όταν συλλαμβάνουν κάποιον, να του κάνουν και κριτική όταν ψάχνουν κάποιους εδώ και καιρό και δεν μπορούν να τους βρουν!

*Πρόεδρε Μελισσανίδη. Το να διαφημίζεις την ανανέωση του ισχυρού σου brand και η ανανέωση να πηγαίνει άπατη, κάτι λέει. Μιλάω για το «αναβαθμισμένο» site της Ναυτεμπορικής, το οποίο έχει χάσει την ταυτότητά του. Problem!

*Τα τελευταία πλυντήρια που έχουν πέραση στην Ελλάδα, είναι της εταιρείας Enterprise, τα οποία καθαρίζουν και ξεπλένουν τα πάντα, αρκεί να χρησιμοποιήσετε το αναγκαίο απορρυπαντικό σε …κόκκους!

*Το έχω γράψει πριν 4 ημέρες, το διάβασαν, με καλούν στο τηλέφωνο και ψάχνουν να το βρουν. Το ξαναγράφω. Προτείνω να ρίξετε μια προσεχτική ματιά σε αυτά που είπε ο Γιάννης Δραγασάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Αλογοσκούφη. Μου δίνει την αίσθηση ότι χτίζει γέφυρες μετεκλογικής συνεργασίας ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία!

*Οικογενειακή σφαγή με τη σφραγίδα Ανδρουλάκη έχουμε στα Χανιά για το ΠΑΣΟΚ. Πρόκειται για την οικογένεια Κουρουπάκη, όπου στην πρώην βουλευτίνα Λίτσα Κουρουπάκη, ο Πρόεδρος χώνει ως υποψήφιο τον ξάδελφό της Τάσο Κουρουπάκη.

*Νεύρα, πολλά νεύρα έχει ο Πρόεδρος του μπασκετικού Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος πέρυσι έβαλε 3 εκατ. και τα κλαψε και φέτος έχει βάλει 5 εκατ. και η ομάδα δεν τσουλάει…

*Μάλλον επικίνδυνα για τον εαυτό του έχει ανοίξει την περπατησιά του ο αγαπημένος μου Χρήστος Σπίρτζης. Μπορεί ο Χρηστάρας να έχει ηγετικές βλέψεις, σπάνια όμως γίνεται Πρωθυπουργός όποιος έχει διατελέσει Υπουργός Υποδομών, αφού όλο και κάποιο χαρτί έχουν στα χέρια τους οι επιχειρηματίες που ασχολούνται με τα δημόσια έργα. Να δείτε που όσο περνάει ο καιρός, όλο και κάποιο χαρτάκι θα σκάει μύτη!!!