Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
35.1 C
Athens

Τι κρύβει ένα εκλογικό ραντεβού

Share

Κάθε εκλογική αναμέτρηση είναι ένα ραντεβού, ένα ραντεβού όχι στα τυφλά, αλλά ένα ραντεβού με την καυτή πραγματικότητα.

Σε αυτό το Κυριακάτικο ραντεβού με καλοκαιρινό καιρό, ο κόσμος δεν πείστηκε να πάει, ούτε για να πιεί καφέ, ούτε να πάρει ένα απεριτίφ, ούτε να πιεί ένα ουζάκι.

Όταν σε πλησιάζουν και σου ζητούν να βγεις σε ραντεβού, για να πας πρέπει η άλλη πλευρά να έχει να σου πει πέντε ενδιαφέροντα πράγματα, να σου δείξει ότι έχει τη δυνατότητα να σου προσφέρει, να σε κάνει να νοιώσεις όμορφα και να σου αφήσει το μυαλό ελεύθερο να φανταστείς όμορφες μέρες.

Δυστυχώς για τα παραδοσιακά κόμματα, σε αυτό το ραντεβού ο κόσμος δεν πείστηκε να πάει και οι λίγοι που πήγαν ήπιαν πικρό καφέ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον Κασσελάκη το μόνο που έκαναν ήταν να πάνε το σκυλάκι του να ουρήσει, ενώ τον Ανδρουλάκη δεν τον επέλεξαν για συνάντηση καθώς έχει μια αντιτουριστική εικόνα.

Τα SMS που έστειλαν για ραντεβού ο Χαρίτσης, η Αχτσιόγλου και λοιποί της Νέας Αριστεράς, ο Λοβέρδος από την πλευρά του όπως και ο Κόκκαλης, δεν έφτασαν ποτέ στο κινητό των πολιτών, με αποτέλεσμα να μην βρουν παραλήπτες να ανταποκριθούν.

Οι μόνοι που δέχθηκαν να βγουν ένα ραντεβού μαζί τους είναι ο Βελόπουλος, ο Νατσιός και η Λατινοπούλου, με τη διαφορά ότι βγήκαν μαζί τους όχι γιατί τους έχουν γοητεύσει, αλλά απλά και μόνο για να κάνουν τους άλλους να ζηλέψουν και κυρίως τον Μητσοτάκη.

 

διαβάστε περισσότερα

Ταρατατζούμ και μπαμ, μπουμ!

0
Καλημέρα και καλή σας εβδομάδα φίλες και φίλοι. Υπό τους ήχους των Black Sabbath θα έχουμε σήμερα το κρίσιμο πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, καθώς...

Επικαιρότητα