Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
30.3 C
Athens

Τι κρύβει η απομάκρυνση Σαράκη από την Ελληνική Λύση;

Share

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ελληνικής Λύσης έθεσε ο Κυριάκος Βελόπουλος τον βουλευτή Eπικρατείας, Παύλο Σαράκη. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση η απόφαση ήταν ομόφωνη, ενώ τονίζεται πως «στην Ελληνική Λύση δεν συγχωρούνται η αλαζονεία, η αχαριστία, η αμετροέπεια, και η υποτιμητική συμπεριφορά έναντι συναδέλφων».

Τι κρύβει όμως η απομάκρυνση Σαράκη; Χρονικά, οι «αυτοκόλλητοι» χώρισαν τα τσανάκια τους περίπου πριν από επτά (7) μήνες, παρά το ότι ο κ. Σαράκης κουβάλησε στην πλάτη του τις καταγγελίες για τον κ. Μυλωνάκη.

Η κριτική που ασκούσε στο κόμμα και κυρίως στην Αντιπρόεδρο, Δήμητρα Κρητικού, για κακή λειτουργία του κόμματος, για πρόβλημα στα οργανωτικά, όπως και στη λάθος επιλογή προσώπων (Σπίνος, Μπόγδανος, κλπ), ράγισε το ποτήρι.

Το κερασάκι στην σχέση Βελόπουλου – Σαράκη ήταν η συζήτηση στη Βουλή για της διεύρυνση της ύλης των δικηγόρων, αιτία που ξεκίνησε την κόντρα τους.

Την περασμένη Παρασκευή οι δύο άντρες συναντήθηκαν στη Βουλή και ενώ όλα έδειξαν ότι υπήρξε εκτόνωση της μεταξύ τους κρίσης, με τον κ. Βελόπουλο να του λέει να «περιοριστεί» σχετικά με τις δηλώσεις του και τον κ. Σαράκη σε καλό κλίμα να απαντά ότι θα χαμηλώσει τους τόνους αλλά «δεν μπορώ να περιοριστώ και θα λέω τη γνώμη μου».

Τέσσερεις ημέρες μετά ο Κυρ. Βελόπουλος αποφάσισε να τελειώνει τη σχέση του με τον Βουλευτή Επικρατείας, έτσι ώστε να μην έχει ξανά προβλήματα στο μέλλον.

Η απόφαση αυτή αιφνιδίασε πολλούς μέσα στην Ελληνική Λύση όπως και τον κ. Σαράκη ο οποίος με δήλωσή του τόνισε ότι «η ταπεινή καταγωγή μου, η προσωπική και επαγγελματική μου πορεία ως αυτοδημιούργητος, η προσωπικότητά μου, δεν επιτρέπουν να είμαι ούτε αλαζόνας, ούτε αμετροεπής, ούτε αχάριστος, ούτε να υποτιμώ τους άλλους. Και πάνω απ’ όλα, εγώ δεν είμαι ούτε συκοφάντης, ούτε λασπολόγος. Οι αξίες μου, οι απόψεις μου, είναι αδιαπραγμάτευτες και δεν υποτάσσονται. Υπερήφανα, ελεύθερος και ασυμβίβαστος θα συνεχίσω να υπηρετώ τις ιδέες μου. Ο καθένας μας κρίνεται και αξιολογείται».

διαβάστε περισσότερα

Βόϊδι πήγε, αγελάδα γύρισε

0
Καλή σας ημέρα καλοί μου φίλοι. Τελευταία μέρα του Black Velvet για αυτή την σεζόν, οπότε είπα να αφήσω τη σάλτα και να περάσω...

Επικαιρότητα