Τη ζωή την κερδίζεις με το θάρρος που έχεις πάντα στη ζωή σου

Τη ζωή την κερδίζεις με το θάρρος που έχεις πάντα στη ζωή σου

Μία ακόμα περιπέτεια βρήκε μπροστά της η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, με τη διαφορά ότι η δυσκολία που προέκυψε δεν είναι πολιτικού περιεχομένου, αλλά η υγεία της.

Η Φώφη Γεννηματά έχει μιλήσει ανοικτά για τα προβλήματα υγείας που έχει αντιμετωπίσει, όπως τον Ιούνιο του 2019, όπου σε συνέντευξή της στη LIFO μίλησε ανοικτά για τη μάχη με τον καρκίνο.

Στο πρόσφατο παρελθόν, τον Ιούλιο του 2020 η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο και σύμφωνα με την ανακοίνωση «Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής προσήλθε σήμερα το πρωί στο εφημερεύον νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» εμπύρετος και με συμπτώματα έντονου άλγους λόγω νεφρολιθίασης. Υποβλήθηκε επιτυχώς σε αφαίρεση λίθου και πήρε ήδη εξιτήριο».

Το ίδιο έγινε και τον Μάρτη του 2021, όπου η Φώφη Γεννηματά παρέμεινε για ένα 24ωρο για παρακολούθηση στον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύτηκε με κολικό του νεφρού.

Και φθάσαμε στο προχθεσινό βράδυ όπου η Φώφη Γεννηματά εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», με συμπτώματα ατελούς ειλεού.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε, μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση της κ. Γεννηματά οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.

«Η κ. Φ. Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου».

Μετά το ιατρικό ανακοινωθέν είχαμε την δήλωσή της βόμβα στο ΚΙΝΑΛ και το πολιτικό σύστημα, με την οποία ανακοίνωσε την απόσυρσή της από την διεκδίκηση της Προεδρίας του ΚΙΝΑΛ.

Δήλωση Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης».

Τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν από χθες το απόγευμα πάνω στη Φώφη Γεννηματά, με τον πολιτικό κόσμο από όλους τους πολιτικούς χώρους, να δείχνει την ευαισθησία του σε θέματα υγείας.

Η Φώφη Γεννηματά ετοιμάζεται τώρα να δώσει άλλη μία σκληρή μάχη και ενημέρωσε την οικογένειά της και στη συνέχεια κάλεσε κάποιους από τους στενούς της συνεργάτες για να τους πει ότι και αυτή τη φορά θα κερδίσει και αυτή τη δύσκολη μάχη, αλλά και να τους ενημερώσει ότι οι γιατροί «άναψαν κόκκινο» στην συμμετοχή της στην εκλογή ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής.