Τίποτα σε τούτον δω τον τόπο δεν είναι τυχαίο

Τίποτα σε τούτον δω τον τόπο δεν είναι τυχαίο

Παρακολουθήσαμε τις διήμερες εργασίες του 5ου Συνεδρίου του «Κύκλου Ιδεών για την Εθνική Ανασυγκρότηση» με κεντρικό θέμα το ερώτημα: «Από την κρίση στην κανονικότητα ή η κρίση ως κανονικότητα;».

Τη 2η ημέρα του Συνεδρίου υπήρξε συζήτηση με θέμα «Οι δύο όψεις των πραγμάτων στη διεθνή και την ευρωπαϊκή οικονομία: η θέση της Ελλάδας», όπου στο πάνελ συμμετείχαν ο Ευάγγελος Βενιζέλος, π. Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης & υπουργός Οικονομικών, ο Ευάγγελος Μυτιληναίος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MYTILINEOS και ο Βασίλης Ψάλτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Αlpha Bank.

Από τα ενδιαφέροντα είναι η συνύπαρξη του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Ευάγγελο Μυτιληναίο στον «Κύκλο Ιδεών για την Εθνική Ανασυγκρότηση», καθώς επίσης ότι για τη συγκεκριμένη εκδήλωση έστελνε προσκλήσεις ο κ Μυτιληναίος με την υποσημείωση «Ιδιαίτερα, σας καλούμε να παρακολουθήσετε την 2η ημέρα του Συνεδρίου (12.10.2021) στις 12.00 την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση με θέμα “Οι δύο όψεις των πραγμάτων στη διεθνή και την ευρωπαϊκή οικονομία: η θέση της Ελλάδας”. Στο πάνελ θα συμμετέχουν ο Ευάγγελος Βενιζέλος, π. Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης & υπουργός Οικονομικών, ο Ευάγγελος Μυτιληναίος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MYTILINEOS και ο Βασίλης Ψάλτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Αlpha Bank».

Τελικά τίποτα σε τούτον δω τον τόπο δεν είναι τυχαίο.