«Άσε το μήνυμα Πλεύρη, έχω σώσει χιλιάδες ανθρώπους, εδώ κάνετε καταστροφική διαχείριση και μιλάω με στοιχεία, κόφτε τις μπούρδες». Προσέξτε. Ο κ. Παύλος Πολάκης απευθύνεται στον Υπουργό Υγείας αποκαλώντας τον «Πλεύρη», χωρίς τη λέξη κύριε, έστω το όνομά του Θανάση και καταλήγει με τη λέξη «μπούρδες», με όλα αυτά από το βήμα της Βουλής.
Στη συνέχεια της διαδικασίας ο κ. Πολάκης έδωσε παράταση στο προσωπικό του σόου, με τον Πρωθυπουργό να είναι στο Βήμα και τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να του φωνάζει «άσχετε, άσχετε», δίνοντας το παράδειγμα στους Έλληνες, χωρίς να φορά μάσκα, ως επιβάλλεται, μέσα στην αίθουσα του Κοινοβουλίου.
Κάτι πρέπει να γίνει με τον κ. Παύλο Πολάκη, έτσι ώστε να προστατευτεί το ελληνικό Κοινοβούλιο.
Ας κάνει μια προσπάθεια ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας να προστατεύσει το κόμμα του και τον εαυτό του, καθώς ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορεί να προστατεύσει, ούτε τον εαυτό του, ούτε τον φίλο του Πρόεδρο, αλλά ούτε τον ίδιο του τον εαυτό.
Χθες μπορεί να έκανε πολλά λάθη, ο Πρωθυπουργός. Χθες μπορεί να ήταν καλός ο Α. Τσίπρας. Ε και. Ο κ. Πολάκης τα γκρέμισε όλα και τελικά έφυγε ατσαλάκωτος ο Πρωθυπουργός.
«Ναι και ΑΣΧΕΤΟΣ είσαι Κυριάκο Μητσοτάκη και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!», έγραψε στο facebook, δίνοντας συνέχεια. Με μία ατάκα του, με αυτά που γράφει στο facebook, με τη μαγκιά του, γκρεμίζει οτιδήποτε σωστό κάνει ή πει ο ίδιος, εξασφαλίζοντας απλά τη δικιά του επανεκλογή.
Αυτό είναι το ζητούμενο για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ; Η επανεκλογή του κ. Πολάκη στα Χανιά, αφήνοντας έξω τον Σταθάκη; Εκτός…
Εκτός και αν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον κ. Παύλο Πολάκη, με τον κ. Πολάκη να κλείνει το μάτι στους αντιεμβολιαστές.