Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024
15.8 C
Athens

Το email με τίτλο «γεια σου δικαιούχο» για 1.000.000,00 $

Share

Βομβαρδιζόμαστε από emails με τα οποία προσπαθούν να μας πάρουν τα λεφτά, χαρίζοντάς μας κάποια εκατομμύρια ευρώ ή δολάρια.

Συχνά σας παρουσιάζουμε αυτούσια τα emails που λαμβάνουμε έτσι ώστε να γνωρίζετε τι πρέπει να αποφεύγετε, για να μην γίνεται θύματα των πλούσιων hackers.

Το email με τίτλο «γεια σου δικαιούχο» που ακολουθεί, μας το έστειλαν μετά από εξουσιοδότηση «από την Ευρωπαϊκή Ένωση London Investment Bank και το ΔΝΤ» για να εξασφαλίσουμε αποζημίωση 1.000.000,00 $ από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων!

«Fwd: γεια σου δικαιούχο

From: Mr sylvester <jamesjohn224x@gmail.com>

Date: Fri, Sep 16, 2022 at 8:40 PM

Subject: γεια σου δικαιούχο

Προσοχή: αποδέκτης του κεφαλαίου, έχουμε εξουσιοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση

London Investment Bank και το ΔΝΤ να διερευνήσουν τον λόγο περιττή απέλαση νομίμως εγκεκριμένων κεφαλαίων. κατά τη διάρκεια μας.

Μετά από έρευνα, ανακαλύψαμε ότι η πληρωμή σας καθυστέρησε από μια διεφθαρμένη τράπεζα. Αξιωματούχοι που προσπαθούν να ανατρέψουν τα χρήματά σας στους προσωπικούς σας λογαριασμούς.

Για να αποφευχθεί αυτή η αμφίβολη πράξη, συμφωνούμε με τον Ευρωπαίο του Λονδίνου Τράπεζα Επενδύσεων και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε και να ελέγξουμε αυτήν την πληρωμή. Αποφύγετε να έχετε απελπιστικές καταστάσεις Τράπεζες και άλλες αρχές σε ποινικές υποθέσεις.

Λάβαμε μια αμετάκλητη εγγύηση πληρωμής για το ΝΧΙ σας.

Πληρωμή. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων αποφάσισε να αποζημιώσει το ποσό των 1.000.000,00 $ και μεταφορά στον τραπεζικό σας λογαριασμό με τραπεζικό έμβασμα.

Επικοινωνήστε με τη Γραμματέα της Ανταποκριτικής Τράπεζας, κα Άννα Γκρέυ, στην παρακάτω διεύθυνση email.

Email: annagrey2578@gmail.com

Επικοινωνήστε με την τράπεζα μέσω WhatsApp: +22892457637

Για τον τελικό, επικοινωνήστε άμεσα με την αναφερόμενη τράπεζα.

Αποδέσμευση και μεταφορά του κεφαλαίου σας. Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων πρέπει να Μεταφέρει τα χρήματά σας στον τραπεζικό σας λογαριασμό αμέσως».

 

διαβάστε περισσότερα

Χωρίς λόγια…

0
Καλημέρα κυρίες και κύριοι. Στην οδό Ηρώδου Αττικού 19 βλέπουν τις υπογραφές στο διαδικτυακό ψήφισμα για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του...

Επικαιρότητα