Το επόμενο που περιμένουμε να δούμε, είναι τον Αλέξη Τσίπρα να χορεύει …ζεϊμπέκικο!

Το επόμενο που περιμένουμε να δούμε, είναι τον Αλέξη Τσίπρα να χορεύει …ζεϊμπέκικο!

Οι στροφές του Αλέξη Τσίπρα έχουν δημιουργήσει ίλιγγο στην αριστερά και την Κεντροαριστερά

Με ένα μαγικό τρόπο η απέχθεια έγινε έρωτας και η αγάπη έγινε αποστροφή.

Σε μια επταετία που έχει περάσει από την ημέρα που ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας μέχρι πριν λίγες ημέρες, δεν ακούγαμε συχνά τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Πρόεδρό του Αλέξη Τσίπρα, να πουν κακιά κουβέντα για τον Κώστα Καραμανλή και τη διακυβέρνησή του. Για τον ΣΥΡΙΖΑ ο πολιτικός χρόνος ξεκινούσε κάπου στο του 2019, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου έγινε Πρωθυπουργός, με αυτόν και τους «κηπουρούς» του να έχουν την αποκλειστική ευθύνη για την είσοδό μας στην μνημονιακή περίοδο, χωρίς να έχουν πει ούτε κιχ για τα οικονομικά κατορθώματα της κυβέρνησης Καραμανλή.

Ξαφνικά όμως τα πράγματα άλλαξαν και πλέον με τη λοξή ματιά του ο Αλέξης Τσίπρας κοιτά τις ανάγκες των καιρών και χαράσσει την πολιτική του, λησμονώντας την αριστερά και ενθυμούμενος τον κακό – πλέον – Καραμανλή και τον καλό – αίφνης – Παπανδρέου!

Το «ιστορικό ΠΑΣΟΚ» και η οικογένεια Παπανδρέου έχουν μπει στη λεκτική – και όχι μόνο – ατζέντα του κ. Τσίπρα, όπου στην Αχαΐα – έδρα της οικογένειας Παπανδρέου – επανέλαβε το σύνθημα του ΓΑΠ «ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε» και στη συνέχεια από Κρήτη και Δελφούς επιτέθηκε στον Κ. Καραμανλή ανακαλύπτοντας ότι «Η κυβέρνηση Καραμανλή παρέδωσε στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, του Γιώργου Παπανδρέου ένα έλλειμμα πρωτόγνωρο και μάλιστα αρχικά το εκτιμούσαν πολύ μικρότερο απ’ ότι τελικά ήταν».

Συνάμα όμως από την Κρήτη επιτέθηκε στον Νίκο Ανδρουλάκη λέγοντας  ότι «όταν στο λιόγερμα βλέπουν τον ίσκιο τους αυτό δεν είναι το μπόι τους», λες και το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη δεν είναι συνέχεια του ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου!

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει αρχίσει να απομακρύνεται από τον Κώστα Καραμανλή, τον Προκόπη Παυλόπουλο, τον Μίμη Παπαγγελόπουλο και λοιπούς, ενώ επιδιώκει νε έρθει κοντά με τους  – σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ – «γερμανοτσολιάδες», τους «Τσολάκογλου» και τους «Πινοσέτ», του πρόσφατου παρελθόντος.

Οι στροφές του Αλέξη Τσίπρα είναι τέτοιες που έχουν ως αποτέλεσμα να δημιουργήσουν ίλιγγο σε πολλούς και στον ΣΥΡΙΖΑ και στο ΠΑΣΟΚ και γενικότερα στην Κεντροαριστερά.

Το επόμενο που περιμένουμε να δούμε, είναι τον Αλέξη Τσίπρα να χορεύει …ζεϊμπέκικο!