Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024
15.8 C
Athens

Το μιντιακό συγκρότημα Μαρινάκη συνεχίζει τον «πόλεμο»

Share

Για πέμπτη ημέρα το μιντιακό συγκρότημα Μαρινάκη συνέχισε τον «πόλεμο» στον Γρηγόρη Δημητριάδη, «πόλεμος» ο οποίος ξεκίνησε το Σάββατο από «ΤΑ ΝΕΑ», ακολούθησε «ΤΟ ΒΗΜΑ» και πλέον τη σκυτάλη – εκτός από τα sites – έχει πάρει στα χέρια του το Mega.

Χθες, με αφορμή τις υποκλοπές, το Mega έδωσε πολύ καλή πάσα στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στον Ραδιοφωνικό Σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο», με βασικό μενού τις υποκλοπές.

Το ρεπορτάζ του Mega – σε συνδυασμό με λόγια που είπε ο κ. Τσίπρας – έβαλε στο κάδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη στέλνοντάς του το μήνυμα με τη χαρακτηριστική φράση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις αποκαλύψεις των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα» το Σαββατοκύριακο. «Βγαίνουν και καταλογίζουν ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης παρακολουθούσε τον Χρυσοχοΐδη να συνομιλεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Και σήμερα, ο κ. Μητσοτάκης λέει ότι δεν θα έρθει στη Βουλή να απαντήσει. Δεν έρχεται διότι επιβεβαιώνει τις καταγγελίες, δεν έχει τι να πει».

Στα ενδιαφέροντα είναι το ότι στο ίδιο ρεπορτάζ συμπεριελήφθησαν εκτός από το όνομα του Γρηγόρη Δημητριάδη και τα ονόματα των Γιάννη Λαβράνου και Φέλιξ Μπίτζιος, λίγες ώρες πριν φτάσει στην Ελλάδα η εξεταστική Επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου, PEGA.

Για λόγους ισορροπίας το ρεπορτάζ του καναλιού είχε και ολίγον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, απαντώντας με ανακοινώσεις στον Αλέξη Τσίπρα.

 

διαβάστε περισσότερα

Χωρίς λόγια…

0
Καλημέρα κυρίες και κύριοι. Στην οδό Ηρώδου Αττικού 19 βλέπουν τις υπογραφές στο διαδικτυακό ψήφισμα για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του...

Επικαιρότητα