Το νέο σήριαλ «Μπογδάνος VS Γεραπετρίτη» ξεκίνησε…

Το νέο σήριαλ «Μπογδάνος VS Γεραπετρίτη» ξεκίνησε…

Ένα νέο πολιτικό σήριαλ με παρασκήνιο και γραπτά μηνύματα ήρθε στην επιφάνεια, μετά την «αποκάλυψη» του διαγραμμένου βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο

Επεισόδιο 1ο

Το πρώτο επεισόδιο εξελίχθηκε στο Kontra24, όταν ερωτήθηκε ο Κ. Μπογδάνος για την παρουσία του σε συγκέντρωση στην πλατεία Βικτωρίας με στελέχη της Χρυσής Αυγής όπως ο Ηλίας Κασιδιάρης, όπου είπε:

“…Στην πλατεία Βικτωρίας έγινε μια συγκέντρωση που διοργάνωσαν κάτοικοι […] και στην οποία γνωρίζαμε ότι οι πολίτες που τη διοργάνωσαν θα βρεθούν σάντουιτς απέναντι σε αυτό που εγώ θεωρώ “άκρα”. Δηλαδή την άκρα Δεξιά και την άκρα Αριστερά. Για τον λόγο αυτό, είχα έρθει σε επαφή με τον υπουργό Επικρατείας, τον κύριο Γεραπετρίτη. Η συγκέντρωση ήταν στις 6 το απόγευμα. Εγώ 4:30 πήγα στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου και του είπα “κύριε υπουργέ, πιεζόμαστε στην Αθήνα, οι πολίτες αισθάνονται μόνοι τους απέναντι στα άκρα και απέναντι στις επιπτώσεις του λαθρομεταναστευτικού, τις οποίες δεν έχουμε περιορίσει. Τι θα κάνουμε; ”Κωνσταντίνε, ναι, κατέβα. Πρέπει να υπάρχει εκεί και άνθρωπος της κυβέρνησης””.

Επεισόδιο 2ο

Το δεύτερο επεισόδιο παίχτηκε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, όπου ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου διέψευσε όσα είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής, δηλώνοντας: «Δεν υπήρξε τέτοιο περιστατικό. Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Από το Σύνταγμα οι βουλευτές είναι ελεύθεροι και υπεύθυνοι να αποφασίζουν πού πάνε, τι λένε και τι κάνουν».

Επεισόδιο 3ο

Στο τρίτο επεισόδιο ο κ. Μπογδάνος δίνει απάντηση στον κ. Οικονόμου, υποσχόμενος ότι θα υπάρξει συνέχεια, λέγοντας:

«Καλώ το Μέγαρο Μαξίμου να βγάλει το υλικό από τις κάμερες και να δείξει την ατζέντα του κυρίου υπουργού Επικρατείας. Εγώ έχω τα μηνύματα που αποδεικνύουν ότι στις 16:30 είχα ραντεβού με τον κύριο Γεραπετρίτη επί τούτου. Ή έχει κακή πληροφόρηση ο κ. Οικονόμου και ο συντονισμός στο Μέγαρο Μαξίμου τον προδίδει ή συνειδητά και εσκεμμένα ψεύδεται. Δεν θέλω να πιστέψω το δεύτερο».

Spoiler για το εάν θα παρακολουθήσουμε και άλλα επεισόδια δεν έχουμε, όμως είναι προφανές ότι ο Κων/νος Μπογδάνος έχει πάρει τις αποφάσεις του να μην είναι στο άρμα της Νέας Δημοκρατίας, κοιτώντας πιθανά προς τα Δεξιά της Νέας Δημοκρατίας.

Υ.Γ. Μετά τον Φουρθιώτη, είχε σειρά ο Μπογδάνος να απειλεί με γραπτές αποκαλύψεις τις επικοινωνίες του Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτη. Μήπως κάποιος στο Μαξίμου να του πει να προσέχει με ποιους μιλάει και να σταματήσει να στέλνει γραπτά μηνυματάκια;