Το παρασκήνιο της παραχώρησης του κλειστού μπάσκετ του ΟΑΚΑ στον Δ. Γιαννακόπουλο

Το παρασκήνιο της παραχώρησης του κλειστού μπάσκετ του ΟΑΚΑ στον Δ. Γιαννακόπουλο

Σκληρή μάχη έχει δοθεί ανάμεσα στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός και το Υφυπουργείο Αθλητισμού με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο κερδισμένο έπειτα από τη συμφωνία του Υφυπουργείο Αθλητισμού με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όπου θα της παραχωρηθούν για 49 χρόνια οι εγκαταστάσεις του κλειστού μπάσκετ στο ΟΑΚΑ.

Οι εγκαταστάσεις του κλειστού μπάσκετ στο ΟΑΚΑ πέρασαν στα χέρια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος έβριζε τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, μέχρι που πήρε αυτό που ήθελε, μετά από συνεννοήσεις άλλων.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες μας, ρόλο στο συγκεκριμένο deal έπαιξαν τέσσερεις άνθρωποι.

Ο Τάκης Τριαντόπουλος είναι αυτός ο οποίος έβαλε το τραίνο ΟΑΚΑ στις ράγες του Μαξίμου μετά τις επαφές που είχε με τον Γιώργο Γεραπετρίτη και τον Γρηγόρη Δημητριάδη, με τον Παναγιώτη Μπόμη να κάνει το οριστικό deal για λογαριασμό όλων!

Με άλλα λόγια, ο Τ. Τριαντόπουλος έβαλε το τρένο σε πορεία και αποχώρησε από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με τον Π. Μπόμη να φτάνει το τρένο στον προορισμό του.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήθελε το ΟΑΚΑ, για να το αξιοποιήσει όπως νομίζει και φυσικά να αυξήσει τα έσοδά της η ομάδα, προκειμένου να ανεβάσει και το μπάτζετ της.