Το σκορ θα ήταν ΝΔ 36% – ΣΥΡΙΖΑ 27,5% αν είχαμε σήμερα εκλογές

Το σκορ θα ήταν ΝΔ 36% – ΣΥΡΙΖΑ 27,5% αν είχαμε σήμερα εκλογές

Τις πηγές μου τις εμπιστεύομαι, γιατί τις έχω καρατσεκάρει και σε ποσοστό 70%-80%, ισχύουν αυτά που μου εμπιστεύονται ή μου διοχετεύουν. Όχι ότι δεν έχω φάει πολύ μούφα, αλλά με τα χρόνια μπορώ να διακρίνω πολιτικούς και αρχιμάστορες πολιτικούς με πλούσιο παρελθόν και παρών, που ως μοναδικό στόχο έχουν το μέλλον (τους). Πάμε λοιπόν.

*Δεν μπορώ να πιστέψω αυτούς που διαδίδουν ότι η μετεκλογική συνεργασία του Κυριάκου με τον Κυριάκο (Κυριάκος ΜητσοτάκηςΚυριάκος Βελόπουλος), έχει πέσει στο τραπέζι όχι απλά ως σενάριο ή ως σκέψη, αλλά υπάρχουν και συζητήσεις σε εξέλιξη…!

*Ένα πουλί που έχει πετάξει σε πολλές κλάρες, μου είπε για την big μπίζνα που έκανε ο Χρηστάρας επί θητείας του. Το πουλί που μου το είπε, σας λέω ότι δεν ήταν …περιστέρι!

*Η πληροφορία είναι εκ των ένδον. Εκ των πολύ ένδον του δημοσκοπικού – ερευνητικού χώρου. Αν – λέμε αν – είχαμε αύριο εκλογές, τα νούμερα που θα έγραφε το κοντέρ είναι Νέα Δημοκρατία 36% και ΣΥΡΙΖΑ 27,5%. Οι υπόλοιποι θα ήταν στα δημοσκοπικά νούμερα που βλέπουμε σήμερα, 0,5% πάνω, 0,5% κάτω.

*Με τέτοια ποσοστά, κανείς από τους δύο μονομάχους δεν θα ήταν ευχαριστημένος, αφού η Νέα Δημοκρατία θα χανε 3-4 μονάδες από τα 40άρια που τους δίνουν, αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ που ενώ θα ήταν επάνω 5 μονάδες από τις δημοσκοπήσεις, θα ήταν και 5 μονάδες κάτω από τις τελευταίες εκλογές!

*17 συνεδριάσεις που διήρκησαν περίπου 40 ώρες, 6 μάρτυρες που εξετάστηκαν, 1.999 σελίδες Πρακτικών και μεγάλος όγκος εγγράφων για το Syriza Channel του Νίκου Παππά. Αξία έχει ότι ο κ. Παππάς δεν απάντησε ποτέ ούτε στα πρώτα, ούτε στα δεύτερα SMS που κατέθεσε ο κ. Καλογρίτσας, λες και του τα είχε στείλει άλλος.

*Πέφτω πάνω σε συζήτηση ανθρώπων που κατέχουν καλά το άθλημα με τα άλογα που τρέχουν – τις ιπποδρομίες – και κουβεντιάζουν για τις εκλογές στο Jockey Club, την Φίλιππο Ένωση της Ελλάδας. Ακούω για ονόματα που συμμετέχουν, για επιχειρηματίες που κάνουν κουμάντο, για τηλέφωνα που γίνονται για να πιέσουν για τις εκλογές του Ιουλίου και δεν πίστευα τα αυτιά μου. Μπαίνω στη σελίδα του Jockey Club στο internet, διαβάζω ονόματα και ονόματα και πλέον δεν πιστεύω ούτε τα μάτια μου.

*Θα έρθει η ώρα που ο κόσμος θα αποφασίσει με ποιανού τα επιδόματα θέλει να ζήσει. Με του Αλέξη ή με του Κυριάκου; Μέχρι στιγμής υπερισχύει ο Αλέξης, έχει όμως δρόμο μπροστά του ο Κυριάκος…

*Η νέα τάξη πραγμάτων στην ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας είναι: Όποιος έχει γνώμη καλά θα κάνει να μην τη λέει γιατί ενοχλούνται οι υπάκουοι, που σιωπούν. Με άλλα λόγια οι μουγκοί έχουν δύναμη!

*Στην υπόθεση Προανακριτική – Παππάς, έχει ενδιαφέρον το ότι ο Κώστας Βαξεβάνης δεν επιτέθηκε στον Χρήστο Καλογρίτσα, από το Documento τους. Τυχαίο; Δεν νομίζω.

*Μένω στην Προανακριτική με κάτι που έπεσε στην αντίληψή μου. Στο πόρισμα είναι οι ερωτήσεις του Προέδρου Σταύρου Κελέτση. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον με δικές του ερωτήσεις είχαμε, (ότι) απαντήσεις είχαμε.

*Ένα από τα διαχρονικά πρωτοπαλίκαρα του Παύλου Γερουλάνου, ο πολυπράγμων Γιώργος Περουλάκης, κινείται προς το στρατόπεδο της Γεννηματά, μέσω …Μαγνησίας!

* Για την ιστορία, ο  Δικαιοσύνης κ. Τσιάρας δεν παρέστη στο Ευρωκοινοβούλιο όπου εκλήθη να δώσει εξηγήσεις για την κατάσταση της Ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα και  την δολοφονία Καραΐβάζ.

*Ρωτώ τη θυγατέρα μου, ετών 25. «Θα κάνεις το εμβόλιο για να πάρεις τα 150 ευρώ;». Με κοίταξε, μου χαμογέλασε και έφυγε. Κάνω την ίδια ερώτηση στις φίλες της θυγατέρας μου. Με κοίταξαν κάπως άγρια, μου χαμογέλασαν ειρωνικά και ακολούθησαν την κόρη μου…

*Την ώρα που ολοκλήρωνα το κείμενο, χτυπά το τηλέφωνο και άρχισαν να μου λένε για την εκτυπωτική μονάδα που υπαγόταν στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) του Υπουργείου Οικονομικών και μεταφέρθηκε στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Από τις πρώτες κουβέντες κατάλαβα ότι αυτή η υπόθεση έχει ψωμί, γι  αυτό και θα πεταχτώ μέχρι το …φούρνο για να χω φρέσκο!

Για να γνωρίζετε, το Black Velvet είναι στις οθόνες σας με αποκαλύψεις και σχόλια, δύο φορές την εβδομάδα (Δευτέρα και Πέμπτη)