Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024
34.4 C
Athens

Το σταυρόλεξο των εκλογών και το νέο …pass

Share

Στο σταυρόλεξο με την ημερομηνία των εκλογών, μήπως έδωσε βοήθεια χθες ο ειδικός επί των εκλογικών Θεόδωρος Λιβάνιος, ο οποίος ερωτώμενος για τα εκλογικά logistics είπε ότι «τα logistics δουλεύουν καλύτερα όταν ζεσταίνει ο καιρός»;

*Τώρα, ο γνώστης Θεόδωρος το είπε γιατί είχε δει την κυλιόμενη που «έτρεξε» δικός τους άνθρωπος από την Τρίτη έως την Πέμπτη και στην οποία αν δεν κάνουν λάθος το ΠΑΣΟΚ έχανε 1,5% ή έχει δει περισσότερες;

*«Για να ξέρεις», μου λέει καρατσεκαρισμένη καλή πηγή μου, «στο τρίγωνο Δημητριάδης – Λαβράνος – Μπίτζιο, τα έσπασε ο Λαβράνος, ο οποίος μίλησε σε δημοσιογράφο, που δεν γουστάρει καθόλου τον Βαξεβάνη».

*Δεν λέω, καλό το food pass, αλλά μεταξύ μας παιδιά, αυτοί που τρίβουν τα χέρια τους από χαρά είναι τα super market. Επί της ουσίας επιδοτούν την κατανάλωση και τη – συχνά πυκνά – αισχροκέρδεια.

*« Έχω αναλάβει να του φτιάξω το δεξιό προφίλ του προερχόμενου από την αριστερά Θεοδωρικάκου,», είπε ο «ναύαρχος» Χατζηδάκης, όταν ρωτήθηκε για το Νεοδημοκρατικό δίδυμο που έχουν στήσει στον Νότιο Τομέα. «Όπου βρεθούμε μαζί, τον προλογίζω (τον Θεοδωρικάκο), για να μπουν οι ψηφοφόροι στο κλίμα» είπε χαμογελώντας.

*Στον Νότιο επίσης Τομέα, ο Χάρης Θεοχάρης ακολουθεί την τακτική «μικρές προεκλογικές συγκεντρώσεις, ανά δήμο».

*Σε έναν από τους πλέον famous δικηγόρους εξελίσσεται ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μαντζουράνης, ο οποίος στο πελατολόγιό του μετά τους Παππά, Τουλουπάκη, και Βαξεβάνη, προσθέτει και τον Γιώργο Κύρτσο. Μιλάμε για εξαιρετικό πελατολόγιο!

*Καλός φίλος μου έβαλε μια δύσκολη άσκηση λέγοντάς μου. «Στην ομιλία του Ανδρουλάκη βρήκες τις χοντρές μπηχτές που έχωσε στον Λοβέρδο;». «Όχι» του απαντώ και επιμένει. «Μήπως να τη διαβάσεις λίγο πιο προσεχτικά;». Το προσπάθησα λοιπόν και νομίζω ότι βρήκα τη φράση κλειδί που πρέπει να στεναχώρησε(;) τον Ανδρέα Λοβέρδο. Του είπε λοιπόν ο Ανδρουλάκης. «Η Εύα Καϊλή πρόδωσε τους χιλιάδες ψηφοφόρους της παράταξης και οφείλει να παραδώσει την έδρα της. Η αντίθετη άποψη, που άκουσα να διατυπώνεται ακόμη και με νομικούς όρους, είναι απαράδεκτη και θολώνει το μήνυμα μας απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα».

*Χθες αποφάσισα να καλλιεργήσω τις πολιτιστικές μου ανησυχίες και βρέθηκα στην Έκθεση «GREK KAλEIDOSCOPE» του Χρύσανθου Πανά και τσουπ να σου ο ψηλός υπουργός Βασίλης Κικίλιας. «Μα καλά» μου λέει έτερος φιλότεχνος, «δεν θα ερχόταν ο Κικίλιας που εκλέγεται στην Α΄ Αθήνας στην έκθεση του Πανά, που έχει το Athenne, πρώην Zonars;». Σωστόοοος. Για όσους πάντως θέλουν να δουν  – όχι τον Κικίλια – την έκθεση, θα είναι στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2023.

*Δεν ξέρω πως τα χει καταφέρει ο Τζανακόπουλος στα Γιάννενα, τη Λαμία, τη Λάρισα και τα Χανιά να πέφτω συνέχεια πάνω σε δικές του ομάδες στήριξης. Καλή προσωπική δουλειά έχει κάνει ως πρώην Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ. (Ακόμα το φυσάει και δεν κρυώνει που τον έφαγε ο Τσίπρας).

*Για το τέλος κράτησα το καλύτερο. Σας παρουσιάζω λοιπόν κατ΄ αποκλειστικότητα το νέο επόμενο επίδομα που θα λάβουν όσοι πολίτες θέλουν να το αποκτήσουν μέσα από τη …δουλειά τους!

 

διαβάστε περισσότερα

Βόϊδι πήγε, αγελάδα γύρισε

0
Καλή σας ημέρα καλοί μου φίλοι. Τελευταία μέρα του Black Velvet για αυτή την σεζόν, οπότε είπα να αφήσω τη σάλτα και να περάσω...

Επικαιρότητα