Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
25.8 C
Athens

Το θαύμα με την κολυμβήθρα στο Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ

Share

Το θαύμα με την κολυμβήθρα, η συνάντηση με το εβραϊκό λόμπι που δεν έγινε και ο Δημήτρης Παπανώτας είναι οι αιτίες για την κριτική που έγινε στον Στέφανο Κασσελάκης στον από στελέχη του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρία στελέχη τόνισαν ότι οι απόψεις αυτές δεν πρεσβεύουν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική που εκφράζει το κόμμα.

Μετά από αυτά αποφασίστηκε να συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ τις επόμενες ημέρες, στα πλαίσια της συλλογικής λειτουργίας του κόμματος. «Έχει διαρραγεί η σχέση της παραδοσιακής βάσης με την ηγεσία και ό,τι κερδήθηκε», περιέγραφαν στελέχη που μετείχαν στην σημερινή συνεδρίαση, ενώ ο επιμερισμός των ευθυνών ακουμπά εκτός από την ηγεσία και στελέχη που έχουν ευθύνη και σε οργανωτικό και σε πολιτικό επίπεδο.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες μας, η σημερινή ομιλία του κ. Κασσελάκη στην παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει θετικό περιεχόμενο και προγραμματική στόχευση, χωρίς να στοχεύει στην κυβέρνηση και στο κυβερνητικό έργο.

Τέλος το Σάββατο το πρωί, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά κάνει μια μεγάλη περιοδεία σε 26 νησιά, η οποία θα ολοκληρωθεί τη Μεγάλη Δευτέρα.

 

 

διαβάστε περισσότερα

Προς άγραν ψήφων

0
Καλή σας ημέρα φίλες και φίλοι. Τρέχω από κανάλι σε κανάλι καθημερινά για να προλάβω να δω τις συνεντεύξεις των πολιτικών αρχηγών και ομολογώ...

Επικαιρότητα