Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
30.3 C
Athens

Το τρίγωνο Μητσοτάκης – Καραμανλής – Σαμαράς και ο αγώνας Γερμανίας – Βραζιλίας στην Εξεταστική

Share

Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα, αν και όσο περνά ο καιρός τόσο θα σφίγγουν τα ζόρια. Ζόρια με το ρεύμα και το φυσικό αέριο, ζόρια με τις τιμές στα super market, ζόρια με τον Τούρκο γείτονα, ζόρια με τον κορωνοϊό, ζόρια με τις υποκλοπές, γενικά ζόρια. Πολλά ζόρια. Να πω όμως την αλήθεια, ένεκα της πολιτικής περιόδου με τις υποκλοπές να οργιάζουν, δεν πολυζορίστηκα να βγάλω ειδήσεις, καθώς ανοίγουν εύκολα τα στόματα για να προστατέψουν τον …εαυτό τους!

*Χαμηλό βαρομετρικό έπιασα από τον Σαμαρά για τον Μητσοτάκη. Πολύ χαμηλό βαρομετρικό, ψύχος, μπούζι…

*Σαμαράς – Καραμανλής έχουν έρθει όμως κοντά, όπως λένε κάποιοι; (Άραγε, πόσο κοντά;). Και αν ναι, στο στόχαστρο έχουν τον ίδιο;

*Πάντως, το ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει μιλήσει ακόμα, σημαίνει ότι ή θα ρίξει τη χαριστική βολή, ή έχει κάνει το καλό deal!

*Προσπαθώ να βρω άκρη με την όμορφη ψηλή Θεσσαλονικιά που πρωταγωνίστησε στο προηγούμενο survivor, για να μου πει για την περιπέτεια της φίλης της και δεν έχω καταφέρει να την εντοπίσω. Προσπαθώ επίσης να ενημερωθώ πλήρως για το αν πρέπει να κοιτάξω τις δίκες στο Βέλγιο ή στην Ολλανδία, για να βρω το …τρίτο πρόσωπο της υπόθεσης. Σε προσωπικές υποθέσεις αναφέρομαι!!!

*Σε ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Γερμανίας – Βραζιλίας προσομοιάζουν τις ομάδες που κατεβάζουν στην Εξεταστική Επιτροπή η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ κατεβάζει μια φαντεζί ομάδα με βαριά ονόματα, ενώ η Νέα Δημοκρατία μια ομάδα χωρία ηχηρά ονόματα, αλλά με εμπειρία και συνοχή!

*Τσάμπα συμβουλή. Για σας που ασχολείστε με το real estate, σας προτείνω να κοιτάξετε προς Θράκη μεριά, αφού μετά την έλευση των Αμερικάνων στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, τα ακίνητα έχουν πάρει την ανηφόρα.

*Μάχη, κανονική μάχη δίνουν στα κανάλια για να έχουν στα πάνελ Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για τις υποκλοπές, οι οποίοι έχουν τρεις επιλογές. Στην πρώτη επιλογή δεν απαντούν στα τηλέφωνα. Στη δεύτερη επιλογή απαντούν και ευγενικά αρνούνται, ενώ στην τρίτη επιλογή λένε το χαρακτηριστικό «αφήστε το καλύτερα για την επόμενη εβδομάδα».

*Περίεργες συναντήσεις στο καφενείο της Βουλής ανάμεσα σε πανελίστες της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι χαζογελώντας σχολιάζουν τις κοινές τους τηλεοπτικές εμφανίσεις.

*Διακρίνω μεγάλες κόντρες ανάμεσα σε εταιρείες δημοσκοπήσεων, με ανίερες συμμαχίες και πολλά πισωμαχαιρώματα! Ψυχραιμία παιδιά.

*Μου φάνηκε πολύ αστείο να βλέπω στις τηλεοράσεις αυτόν που κατηγορείτο για υποκλοπές, να στηρίζει τις θέσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, η οποία φρόντισε με βούλευμα να τον βγάλει …λάδι! Έχουν μεγάλη πλάκα!

*Η πρώτη μάχη που θα διεξαχθεί στη νέα Εξεταστική θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα με βασικό αντικείμενο τη διεύρυνση της Εξεταστικής στο «Ναυάγιο» των Σαγιά – Πιτσιόρλα.

*Δύο Νεοδημοκράτες Βουλευτές έχουν βάλει πλώρη για Υπουργεία σε περίπτωση κανονικού ανασχηματισμού. Μιλάμε για τον Δημήτρη Μαρκόπουλο και τον Κώστα Καραγκούνη, οι οποίοι έβαλαν κανονικά πλάτη στα δύσκολα για την Κυβέρνηση με τις υποκλοπές.

*Σε κουβέντα για τις υποκλοπές και τις επιπτώσεις στη Κυβέρνηση με δύο παλιούς, έμπειρους πολιτικούς, μου είπε ο πρώτος με νόημα. «Η Εξεταστική Επιτροπή θα κάνει πολλές γρατζουνιές στην Κυβέρνηση και είναι πολύ πιθανόν οι γρατζουνιές να καταλήξουν σε πληγή», για να συμπληρώσει ο δεύτερος. «Σταγόνα, σταγόνα γεμίζει το ποτήρι και στο τέλος χύνεται…».

*Από τις Σέρρες μαθαίνω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έστειλε τον Μάρκο Μπόλαρη ως υποψήφιο Βουλευτή. Από τη Θεσσαλονίκη μαθαίνω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έστειλε επίσης τον Μάρκο Μπόλαρη ως υποψήφιο Βουλευτή. Τόσο μεγάλη πέραση έχει ο Μπόλαρης;

* Ένα από τα διαχρονικά πολύ δεξιά χέρια του Καραμανλή, έλεγε σε κουβέντα σε όμορφο μικρό νησί, ότι υπάρχει πολύ βάθος και μεγάλη βρώμα στην υπόθεση των υποκλοπών. Συνήθως, κάτι ήξερε παραπάνω…

*Μιας και είμαι στις Κυκλάδες, η βίλα που βρίσκεται δίπλα στη βίλα του Υπουργού, έχει και αυτή σχέση με τον Υπουργό; Ρωτάω, γιατί έτσι διαδίδουν, αλλά δεν τους πιστεύω!

*Πήγα στην οφθαλμίατρο και μου πε ότι όλα πάνε καλά με τα μάτια μου. Καλά διακρίνω όμως ένα διακριτικό πλησίασμα του Βελόπουλου από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας; Ρε λες να φταίει η …οφθαλμίατρος;

*Δύσκολο καλοκαίρι έχει περάσει η Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία ψάχνει να βρει να πει κάτι για να κάνει αντιπολίτευση, αλλά τα αποτελέσματα του τουρισμού μέχρι τώρα την έχει αφήσει …άφωνη!

*Πολλές αρνήσεις έλαβαν από Βουλευτές της ΝΔ, για τη συμμετοχή τους, στη σύνθεση της Εξεταστικής Επιτροπής για τις υποκλοπές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Σπήλιος Λιβανός, ο οποίος προτιμά να έχει χρόνο για να τρέχει στο Αγρίνιο!

 

διαβάστε περισσότερα

Βόϊδι πήγε, αγελάδα γύρισε

0
Καλή σας ημέρα καλοί μου φίλοι. Τελευταία μέρα του Black Velvet για αυτή την σεζόν, οπότε είπα να αφήσω τη σάλτα και να περάσω...

Επικαιρότητα