Τριμελής επιτροπή στην Νομαρχιακή Αν. Αττικής ΣΥΡΙΖΑ χωρίς την …Ζανέτ!

Τριμελής επιτροπή στην Νομαρχιακή Αν. Αττικής ΣΥΡΙΖΑ χωρίς την …Ζανέτ!

Τα κατάφερε επιτέλους η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Αττικής, μετά την πραξικοπηματική παρέμβαση της Ζανέτ Τσίπρα και της ομάδας της, στην Ο.Μ. Λαυρίου και αποφάσισαν να προσχωρήσουν σε εκλογές για την ανάδειξη της Ο.Μ. Λαυρίου.

Μετά από τρεις αναβολές ορίστηκε τριμελής επιτροπή από την Νομαρχιακή για να διεξαγάγει τις εκλογές, σημειώνοντας ότι στην τριμελή επιτροπή δεν συμπεριέλαβαν την Ζανέτ Τσίπρα! Με αυτό τον τρόπο προσπαθούν να κρατήσουν τις ισορροπίες, με τους ισχυρούς – και – της Ανατολικής Αττικής, να δείξουν ότι έχουν το πάνω χέρι.

Θεωρούμε ότι είναι προσβολή για τα μέλη της Ο.Μ. Λαυρίου το να ορίζει η Νομαρχιακή 3μελή επιτροπή για να διεξάγουν εκλογές, λες και τα μέλη του Λαυρίου δεν μπορούν μόνοι τους να προχωρήσουν σε εκλογές.

Για την ιστορία – και σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας – ο σοβαρός Λεωνίδας Μπρεχράκης «κόπηκε» μετά από παρέμβαση του Βουλευτή Ανατολικής Αττικής, Χρήστου Σπίρτζη από Γραμματέας την Νομαρχιακής, έτσι ώστε να καταλάβει τη θέση του η Ζανέτ Τσίπρα για να ελέγχει πλήρως την Νομαρχιακή και κατ΄ επέκταση την Ανατολική Αττική, ο Βουλευτής.

Το μήνυμα που πέρασε ο κ. Σπίρτζης στα μέλη Νομαρχιακής και των Ο.Μ. ήταν ότι «κερδίζουν όσοι είναι με τον Αλέξη Τσίπρα», ενώ παράλληλα η αδελφή του Προέδρου, Ζανέτ Τσίπρα, κινείται στη λογική «παλεύω για τον αδελφό μου, για να μην τον φάνε».

Κλείνοντας, σας λέμε ότι ο κ. Μπεχράκης αποφάσισε να κάνει πίσω και πλέον ακολουθεί την καθοδηγητική ομάδα Σπίρτζη και λοιπών.