Τριπλό κτύπημα Γ. Κύρτσου στον Κ. Μπακογιάννη

Τριπλό κτύπημα Γ. Κύρτσου στον Κ. Μπακογιάννη

Νέο επεισόδιο στην κόντρα τους

Στο πλαίσιο των μετώπων που έχει ανοίξει και συντηρεί ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κύρτσος, περιλαμβάνεται και ο Δήμαρχος Αθηναίων (υιός της Ντόρας Μπακογιάννη), Κώστας Μπακογιάννης.

Τριπλό κτύπημα μέσα σε 3 ημέρες επέφερε ο δημοσιογράφος Γιώργος Κύρτσος προς τον Δήμαρχο Αθηναίων, μετά το ντόρο που σήκωσε το πρωτοχρονιάτικο σόου με τον Ρουβά.

Με ημερολογιακή σειρά ο κ. Κύρτσος έγραψε

24/12/2021: «Παρατηρώ ότι τα τρολς που με περιποιήθηκαν με το «Αιδώς Αργείοι» που μου απηύθυνε άδικα ο Μπακογιάννης, λείπουν επιδεικτικά τώρα που του το επιστρέφω. Έχουν ρεπό, τρώνε γαλοπούλα; Οι οργανωτές τους να ξέρουν ότι η κοινή γνώμη διαμορφώνεται σε 24ωρη βάση χωρίς αργίες και γιορτές».

25/12/2021: «Να επιστρέψω στον Κ. Μπακογιάννη το «Αιδώς Αργείοι» που μου απηύθυνε; Η εικόνα υποβάθμισης μέρους της Αθήνας. Το κυκλοφοριακό μποτιλιάρισμα. Το έλλειμμα σχεδιασμού και οι ημιτελείς εργολαβίες. Η διαμάχη για τη φιέστα, το δικαιολογούν. Από την άλλη είναι Χριστούγεννα..».

26/12/2021: «Ο Κ. Μπακογιάννης να κάνει στροφή προς την ουσία και το έργο. Η καθημερινότητα των Αθηναίων υποβαθμίζεται συνεχώς. Ο δήμαρχος δεν έχει πάρει σοβαρές πρωτοβουλίες για τη βελτίωσή της. Οικογένεια & όνομα δεν μετράνε όταν δεν συνοδεύονται από ουσία. Φάνηκε στις εκλογές στο Κιν.Αλλ.».

Το «Αιδώς Αργείοι»

Για την ιστορία η κόντρα Κύρτσου – Μπακογιάννη έχει παρελθόν με πρόσφατο επεισόδιο το σχόλιο του Γιώργου Κύρτσου, για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, που προκάλεσε σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανάμεσα σε αυτούς που αντέδρασαν βρέθηκε και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης που δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του. Με δύο λέξεις έδειξε την αγανάκτησή του. «Αιδώς Αργείοι» ήταν το σχόλιο του Κώστα Μπακογιάννη στην ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου και άρχισαν τα όργανα!