Τσίπρας επί τρία στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ

Τσίπρας επί τρία στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ

Οι σχέσεις με τον Χρήστο Σπίρτζη

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που θα ψηφίσουν την επόμενη Κυριακή για Πρόεδρο και Κεντρική Επιτροπή, θα βρουν μπροστά τους ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές το επίθετο Τσίπρας.

Στη μία κάλπη για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ούτως η αλλιώς δεν θα υπάρχει άλλο επίθετο, παρά μόνο αυτό του Αλέξη Τσίπρα.

Στην κάλπη όμως για την Κεντρική Επιτροπή και συγκεκριμένα στο ψηφοδέλτιο της Αττικής θα συναντούν δύο φορές το επίθετο Τσίπρας, καθώς είναι υποψήφιοι ο εξάδελφος Γιώργος Τσίπρας, αλλά και η αδελφή του Αλέξη, Ζανέτ Τσίπρα, η οποία σε ανάρτησή της στο παρελθόν είχε πει ότι: «Ήμουν, είμαι και θα είμαι στρατιώτης στο κόμμα και την αριστερά. Από τα νιάτα μου. Πάντα!!! Ο αδερφός μου έχει την πορεία του στην αριστερά και εγώ τη δική μου. Ήμουν εδώ πριν, θα είμαι εδώ και μετά».

«ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει Τσίπρας» μας σχολίασε έτερος υποψήφιος, σχετικά με την υποψηφιότητα τριών μελών της οικογένειας και ενδιαφέρον έχει η σχέση της Ζανέτ Τσίπρα με τον Χρήστο Σπίρτζη.

Πολλά – πιθανά – ενώνουν την Ζανέτ με τον Χρήστο, σίγουρα όμως υπάρχει η Ανατολική Αττική.

Στο παρελθόν την Ανατολική Αττική την «ήλεγχαν» οι 53, μέχρι τη στιγμή που αποφασίστηκε να είναι υποψήφιος ο Χρ. Σπίρτζης. Ο πρώην Υπουργός δημιούργησε τον μηχανισμό του εντάσσοντας στον ΣΥΡΙΖΑ πολλούς ΠΑΣΟΚογεννείς, με αποτέλεσμα να πάρει τη Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ από τους 53.

Στη συνέχεια, μετά τις καλές σχέσεις που είχαν ο κ. Σπίρτζης με την κα Τσίπρα και το ok που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας, η αδελφή του Ζανέτ Τσίπρα έγινε συντονίστριας της νομαρχιακής οργάνωσης της Ανατολικής Αττικής, έχοντας ισχυρή παρέμβαση στις οργανώσεις της περιοχής, κατευθύνοντας τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Χρήστο Σπίρτζη και τον αδελφό της.

Εννοείται ότι στις εκλογές της επομένης Κυριακής το δίδυμο Χρήστος Σπίρτζης – Ζανέτ Τσίπρα θα περπατήσει χέρι χέρι στην Ανατολική Αττική, ενώ παράλληλο το τρίο Χρήστος Σπίρτζης – Ζανέτ Τσίπρα – Γιώργος Τσίπρας με την προσθήκη του Νίκου Παππά, θα κάνει παιχνίδι σε όλη την Αττική!