Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024
36.9 C
Athens

Υπονοούμενα για το λόγο δημιουργίας του κόμματος «ΝΙΚΗ»

Share

Μετά τα εκλογικά αποτελέσματα γίνεται πολύ κουβέντα σχετικά με το κόμμα «ΝΙΚΗ» και τον Πρόεδρό του Δημήτρη Νατσιό, καθώς για 0,1% δεν μπήκε στην Βουλή. Διαβάζουμε πολλά (και ακούμε περισσότερα), σχετικά με τη δημιουργία και τη στήριξη αυτού του κόμματος και δημοσιεύουμε ανάρτηση που ίσως να απαντά σε πολλά ερωτήματα.

Σε ανάρτησή του στα social Media ο Μητροπολίτης Προικοννήσου Ιωσήφ Χαρκιολάκης (υπάγεται στο Οικουμενικό Πατριαρχείο), δίνει πολλές – πιθανές – εξηγήσεις σε σχέση με τη δημιουργία του κόμματος «ΝΙΚΗ», από τον Δημήτρη Νατσιό.

Γράφει ο πρώην Επίσκοπος Αριανζού Ιωσήφ Α. Χαρκιολάκης. «Άς ακούσουμε από το στόμα του και τις περί Επισκόπων και περί Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της Κρήτης απόψεις του Προέδρου του νεοφανούς Κόμματος ΝΙΚΗ, πριν πάμε στις κάλπες. Γιατί αυτή του την πλευρά δεν την έχουμε προσέξει… Μήπως η ΝΙΚΗ είναι εφεύρημα του σχισματικού και καθαιρετέου Θεοδώρου Ζήση;;; Διερωτώμαι!».

Προφανώς ο Μητροπολίτης για να προχωρήσει σε αυτή την ανάρτηση, ξέρει κάτι παραπάνω από τους απλούς πολίτες, για το κόμμα που καθοδηγεί ομάδα γερόντων.

Αν όντως η «ΝΙΚΗ» είναι «εφεύρημα του σχισματικού Θεοδώρου Ζήση», τότε θα σας είναι εύκολο να καταλάβετε το λόγο δημιουργίας και ύπαρξης αυτού του κόμματος, ως επίσης το από πού αντλεί την οικονομική του στήριξη.

Υ.Γ. Ο π. Θεόδωρος Ζήσης από τις 5 Μαρτίου 2017 διέκοψε τη μνημόνευση του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου κατηγορώντας τον για οικουμενιστικές πεποιθήσεις και παραπέμφθηκε σε Συνοδικό Δικαστήριο για καθαίρεση.

 

διαβάστε περισσότερα

Βόϊδι πήγε, αγελάδα γύρισε

0
Καλή σας ημέρα καλοί μου φίλοι. Τελευταία μέρα του Black Velvet για αυτή την σεζόν, οπότε είπα να αφήσω τη σάλτα και να περάσω...

Επικαιρότητα