Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2025
26.9 C
Athens

TikTok, TikTok ο χρόνος περνά

Share

Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα. TikTok, TikTok, TikTok είναι ο νέος τρόπος που περνούν τα λεπτά πηγαίνοντας προς τις κάλπες. TikTok, TikTok  χτυπούν τα κομματικά ρολόγια και μας έχουν μείνει έξι (6) και σήμερα μέχρι την Κυριακή των εκλογών. Αν κάτι έχει πέσει στην αντίληψή μου είναι η σφαγή που γίνεται ανάμεσα σε υποψηφίους του ίδιου κόμματος, στη λογική «ο θάνατός σου η ζωή μου». Σήμερα στο μενού περιλαμβάνονται πολλά μικρά ειδησάκια, με το δικό τους μικρό ή μεγάλο ενδιαφέρον.

*Ακούω κάτι περίεργα από την πλευρά των απελπισμένων. Λέτε να δούμε την τελευταία εβδομάδα κάποια … «ταινία»;

*Σάββατο, συνέντευξη Τσίπρα στα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο». Κυριακή συνέντευξη Τσίπρα στο «ΒΗΜΑ της Κυριακής». Ρε μπας και το σενάριο «Κυβέρνηση τρικολόρ» με μπλε, ροζ και πράσινους κόκκους να είναι σε πλήρη εφαρμογή;

*Τσιάρας ή Δένδιας; Ένα ακόμα στοίχημα για το ποιος από τους δύο θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Βουλής, με τον δεύτερο να μην θέλει ούτε να το ακούει!

*Για να γνωρίζετε, ο Πειραιώς δεν παίρνει ευχή από τον Αρχιεπίσκοπο, αλλά από τον Πρόεδρο του λιμανιού.

*Εκτός μάχης είναι πλέον στην Α΄ Αθήνας ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, ενώ θα κάνει καλή εμφάνιση η Τζένη Αρσένη, η οποία είναι δείγμα πολιτισμού και αξιοπρέπειας στον ΣΥΡΙΖΑ.

*Υπόκωφο τσακωμό ανά την Ελλάδα έχουν στήσει οι Ανδρουλάκηδες με τους Παπανδρεϊκούς και δύσκολα θα τους βγει σε καλό.

*Καλός – αλλά παλιός – φίλος του Αλέξη του Τσίπρα, έλεγε σε στενή του παρέα σχετικά με την επιλογή του Νίκου Παππά για τον Δήμο Αθήνας. «Μα καλά, τι κόλλημα είναι αυτό που έχει φάει ο Αλέξης με το ονοματεπώνυμο Νίκος Παππάς…».

*Οι Ευρωσοσιαλιστές έχουν ορθάνοικτη τη ματιά τους προς την Ελλάδα και περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εκλογών, αναμένοντας τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, για να αποφασίσουν αν θα πρέπει να φέρουν ακόμα ποιο κοντά τους τον Αλέξη Τσίπρα.

*Στο «παζάρι» που έγινε ανάμεσα στον Ανδρουλάκη και την Ελένη Χρονοπούλου σχετικά με την παρουσία της στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, φαίνεται ότι κατέληξαν να μην μπει σε εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας, αλλά σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο της Ευρωβουλής.

*Καθυστερημένο παρασκήνιο από το debate της περασμένης εβδομάδας. Δύο από τους έξι πολιτικούς αρχηγούς πήγαν στην Αγία Παρασκευή με προσωπική μακιγιέζ. Ποιοι είναι αυτοί; Μητσοτάκης και …Βελόπουλος. Ναι, ο Βελόπουλος με προσωπική μακιγιέζ. Ο Βαρουφάκης δεν θέλει να μακιγιάρετε και του πέρασαν μία πούδρα για να μην γυαλίζει. Και κάτι ακόμα. Στα διαλλείματα του debate, οι μακιγιέζ έτρεχαν και δεν έφταναν, καθώς όλοι οι αρχηγοί έτρεχαν να κάνουν το πιπί τους.

*Γυναικεία μονομαχία έχουμε στην Α΄ Θεσσαλονίκης στον ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσα σε Νοτοπούλου και Θρασκιά. Κάτι της στράβωσε της Νοτοπούλου, η οποία ενώ καθάρισε το τοπίο από σοβαρές υποψηφιότητες (ο Μάρδας μετακόμισε στην Β΄ Θεσσαλονίκης, ο Μπόλαρης έμεινε εκτός) και τσουπ, να ΄σου η Θρασκιά. Για να δούμε…!

*Λόγια του Γιάννη Μπαλάφα. (Τα γράφω και ακολουθούν ερωτήματα). «Εγώ θεωρώ ότι τιμώ τη συνεργασία με τον Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Επί μία τετραετία λειτούργησε θαυμάσια. Δεν δημιουργήθηκε κανένα ζήτημα. Διαφωνήσαμε στις Πρέσπες. Ήταν πολύ έντιμη συνεργασία», είπε το παλαιό στέλεχος και υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ. Δύο ερωτήματα. 1) Είναι πίσω σε σταυρούς στον Νότιο Τομέα και τα είπε για να γίνει viral μπας και πάρει κάνα σταυρουδάκι παραπάνω; 2) Μήπως του είπαν από ψηλά να τα πει (όπως και ο Ζουράρις), για να ανοίγει το δρόμο προς τον Βελόπουλο;

*Στον Νεοδημοκρατικό Δυτικό Τομέα, έχει πάρει κεφάλι ο Χρυσοχοΐδης, με δεύτερο τον Βαρβιτσιώτη. Ακολουθούν και δίνουν σκληρή μάχη μεταξύ τους, η Συρεγγέλα με τον Γ. Λοβέρδο, ενώ τραβάει και ο Καούκης πάρα τη χοντρή αστοχία που είχε!

*Στην περίπτωση που ο Μητσοτάκης ξαναγίνει Πρωθυπουργός, τα ζόρια για Τσίπρα και Ανδρουλάκη θα είναι μεγάλα μέσα στα κόμματά τους. Οφείλω να σας πω ότι έχω πέσει πάνω σε συζητήσεις με πολιτικούς μελλοντολόγους, οι οποίοι προετοιμάζουν την επόμενη μέρα για Τσίπρα και Ανδρουλάκη, κρατώντας στα χέρια όχι πριόνια, αλλά αλυσοπρίονα.

*Από Πάτρα μεριά έπιασα μια Προοδευτική Αυτοδιοικητική αντάρα, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑίος πλέον Βασίλης Αϊβαλής, προσπαθεί να πείσει τον ΠΑΣΟΚο Απόστολο Κατσιφάρα να μην είναι υποψήφιος Δήμαρχος. Για να δούμε. Θα το καταφέρει;

*Ρε τι ΄ταν αυτό στον Antenna! Ο Νεοδημοκράτης Χρυσοχοΐδης (πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ), εναντίον του ΣΥΡΙΖΑίου Ραγκούση (πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ) ή ο ΣΥΡΙΖΑίος Ραγκούσης (πρώην πρωτοκλασάτος μνημονιακός υπουργός του Παπανδρέου) εναντίον του Νεοδημοκράτη Χρυσοχοΐδη (πρώην πρωτοκλασάτου μνημονιακού υπουργού του Παπανδρέου). Όποια πέτρα και αν σηκώσεις, από κάτω θα βρίσκεται ένας ΠΑΣΟΚος!

 

διαβάστε περισσότερα

Του φαφούτη τυχαίνει το παξιμάδι

0
Κυρίες και κύριοι καλή σας ημέρα. Προσέξτε λοιπόν. Οι 133 καρδινάλιοι κατάφεραν μέσα σε κάποιες ώρες να βγάλουν νέο Πάπα και να βγει λευκός...

Επικαιρότητα