Τετάρτη, 16 Απριλίου, 2025
18.7 C
Athens

Το Μαύρο Βελούδο στα άδυτα του ΚΙΝΑΛ

Share

Καλή εβδομάδα. Οι δύσκολες μέρες για το ΚΙΝΑΛ με το θάνατο της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά περνούν και πλέον όλοι οι υποψήφιοι – και όχι μόνο – θα τραβήξουν την ανηφόρα τους ή την κατηφόρα τους. Για αυτό το λόγο το σημερινό Black Velvet είναι αφιερωμένο στο Κίνημα Αλλαγής.

* Στο ΚΙΝΑΛ κατέληξαν. Για τις επόμενες 41 ημέρες, ο Κώστας Σκανδαλίδης θα μιλά μετά τον Μητσοτάκη και τον Τσίπρα και ο Βασίλης Κεγκέρογλου θα συντονίζει την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΙΝΑΛ.

Τόνια Αντωνίου είναι αυτή που θα καταλάβει τη θέση της Φώφης Γεννηματά στη Βουλή, καθώς έχει εκλεγεί πρώτη σε σταυρούς στον Νότιο Τομέα.

*Από σήμερα στους δρόμους ο Γιώργος Παπανδρέου, ξεκινώντας από τον ΕΟΔΔΥ και τον Άγιο Σάββα, μπαίνοντας σε θέματα επικαιρότητας.

*Αν κάποιος που ξέρει την ανθρωπογεωγραφία του ΚΙΝΑΛ, δει τις υπογραφές που πήρε από την Κεντρική Επιτροπή ο Γιώργος Παπανδρέου, θα καταλάβει ότι είναι σχεδόν οι ίδιοι που θα υπέγραφαν για την Φώφη Γεννηματά.

*Από τα εντυπωσιακά στοιχεία της κατάθεσης των υποψηφιοτήτων, είναι οι 110 υπογραφές μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ, που κατέθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

*Προσπαθούν να καταφέρουν να βάλουν μια τάξη στο εκλογικό διευθυντήριο του κ. Παπανδρέου, με τον Σαχινίδη να έχει αναλάβει τα επικοινωνιακά και τον Κίτσο τα οργανωτικά.

*Το σύστημα Ανδρουλάκη τηλεφωνεί «ενημερώνοντας» ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι πρώτος στις δημοσκοπήσεις…

*Τα συνεχή σκληρά κτυπήματα από τον Κουρή (εφημερίδα Kontra), προς τον Παπανδρέου, μάλλον έχουν ρίζα στο παρελθόν.

*Δύο είναι τα στοιχεία πάνω στα οποία πορεύεται ο Α. Λοβέρδος. Το πρώτο είναι το όνομα ΠΑΣΟΚ, το οποίο χρησιμοποιεί ανακαλώντας τις μνήμες. Το δεύτερο είναι το αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο, το οποίο καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις για τους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ.

Για όσους πιστεύουν ότι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε Τσίπρα – Παπανδρέου είναι η Ρεγγίνα Βάρτζελη, κάνουν μεγάλο λάθος. Πάνε χρόνια που έχουν να μιλήσουν πολιτικά μεταξύ τους ο Γ. Παπανδρέου με την Ρ. Βάρτζελη.

*Μέχρι να περάσει ο ντόρος και να οριστικοποιήσουν τις αποφάσεις τους, σας λέμε ότι το top three είναι Παπανδρέου, Λοβέρδος, Ανδρουλάκης και το bottom three είναι Γερουλάνος, Χρηστίδης, Καστανίδης, με τον Ανδρουλάκη να παλεύει με τον Λοβέρδο για τη δεύτερη θέση και το δίδυμο Χρηστίδης – Καστανίδης να αγωνίζεται για την τελευταία.

*Καπαρωμένη είναι ήδη η τέταρτη θέση ανάμεσα στους έξι υποψηφίους του ΚΙΝΑΛ και για να σας διευκολύνουμε, σας λέμε ότι θα είναι ο Παύλος. (Δύο προσφέρει το ΚΙΝΑΛ).

 

διαβάστε περισσότερα

Ας πάει κι αυτό το φίλημα με το «Χριστός Ανέστη»

0
Την καλημέρα μου φίλες και φίλοι αναγνώστες. Χθες είχαμε το βράδυ των δημοσκοπήσεων και φάνηκε ότι ο Τραμπ έδωσε μια μικρή ανάσα στην Κυβέρνηση...

Επικαιρότητα